Nr. 27 - 11. september 2015

Lejrskole venter forude

Så nærmer dagen sig, hvor skolens elever til og med 8. klasse rejser på lejrskole. Det sker den 14. - 18. september 2015. Det er igen i år Hvidekilde-lejren i Kagerup der danner ramme omkring lejrskoleopholdet. Der er stor forventning blandt eleverne til, hvad der skal ske. Vi tror på, at det igen i år bliver en spændende uge, hvor vi skal tilbringe tid sammen i den skønne natur, besøge seværdigheder og deltage i forskellige aktiviteter. Vi minder alle forældre om at gennemlæse pakkesedlen for at sikre, at ens barn har det nødvendige med (pakkesedlen kan ses HER, invitation kan ses HER). Vi glæder os til at mødes med elever og forældre på Ishøj Station mandag morgen kl. 07:40.

Sundhedseksperimentarium

9. klasse deltog i “sundhedsværkstedet” på Vallensbæk Skole onsdag, den 9. september. Det var nogle spændende timer og det gav stof til eftertanke. Eleverne skulle blandt andet forsøge at trække vejret igennem et sugerør for at få et indblik i, hvad det betyder for ens livskvalitet, at have rygerlunger. Det var interessant for vores ældste elever at få en større forståelse for, hvad der sker med kroppen i forskellige situationer.

Musikdage for 3. klasse

Skolens 3. klasse deltog onsdag den 9. september og torsdag den 10. september i musikdage på Vallensbæk Skole. Eleverne fik et godt indtryk af de mange forskellige instrumenter man kan spille på. Nogle af eleverne prøvede at dirigere. Der var også rig anledning til at afprøve forskellige instrumenter og spille sammen. Det var nogle gode dage med mange forskellige musikalske indtryk.

Skolerejse til Berlin

Skolens 9. klasse rejser til Berlin mandag den 14. september og er tilbage igen den 18. september. De ledsagende lærere på rejsen er Ulla Hansen og Simon Jørgensen. På skolens hjemmeside vil klassens forældre dagligt kunne læses lidt nyheder fra elevernes oplevelser (kræver password). Vi ønsker 9. klasse en god rejse i den historiske by Berlin.

Naturvidenskabelig festival

Der venter nogle spændende foredrag for vores elever i 7. - 9. klasse. Det sker i perioden 21. - 25. september, hvor forskellige foredragsholdere med ekspertviden inden for naturvidenskab kommer og deler deres særlige kompetencer med eleverne. Der udkommer yderligere information senere.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet udkommer ikke på fredag, den 18. september på grund af lejrskolen. Vi vender tilbage med friske nyheder ugen efter.

Tilmelding til Nets

På Gideonskolen skal skolepenge betales via Nets. Hvis man ikke har fået tilmeldt sig Nets skal man gøre det snarest. Har du brug for hjælp til at blive oprettet så send en mail til mail@gideonskolen.dk med dine bankoplysninger. Det vil sige reg.nr. og kontonummer. Så opretter vi jer.