NYHEDSBREV

Nr. 26 - 04. september 2015 

Dejligt forældremøde

Onsdag, den 2. september 2015, afholdt skolen sit første forældremøde i dette skoleår. Der var et rigtig godt fremmøde af både nye og gamle forældre. Forældrene blev orienteret om den nye ledelsesstruktur og på de mange fremtidige aktiviteter i Gideonskolens regi. Der blev under mødet vist video fra lederteamets besøg på venskabsskolen "Siyakhula" i Sydafrika. I den forbindelse blev der lagt op til at Gideonskolens elever endnu engang "LØBER FOR SIYAKHULA" med henblik på at hjælpe fattige børn fra området med at komme videre til 3. klasse. Behovet for hjælp er omfattende i mange af Sydafrikas townships. Vi glæder os over, at det er lykkedes Gideonskolens elever at bringe et glædens smil frem på fattige børns læber i Sydafrika. Forældrene havde også en god anledning til at tale med skolens medarbejdere om deres børns hverdag på Gideonskolen. Det blev endnu en god anledning til at betjene skolens forældre i en hyggelig atmosfære med mange gode og opbyggelige samtaler. 

Nye elever

Gideonskolen har i denne uge budt velkommen til to nye elever. Det betyder, at vi som skole nu har 174 elever. Det er glædeligt, at det hele er gået op i en større enhed og at der var plads i det store lærecenter til de to nye elever. Vi ønsker alle vore nye elever varmt velkommen på Gideonskolen. 

Sundhedsværksted

Onsdag, den 9. september afholdes der sundhedseksperimentarium på Vallensbæk Skole. Gideonskolens 9. klasses elever deltager i den del af arrangementet der hedder "sundhedsværkstedet". Det foregår i tidsrummet fra kl. 10-12. Eleverne skal møde til normal tid på Gideonskolen. De vil på et passende tidspunkt derefter køre på cykler og i privatbil til Vallensbæk Skole. Når sundhedsværkstedet er afsluttet vender vi tilbage til Gideonskolen, hvorefter undervisningen fortsætter som normalt. Det anbefales, at eleverne tager et lille mellemmåltid med til Vallensbæk Skole. Der spises desuden frokost på Gideonskolen når eleverne er tilbage ca. kl.12:15. 

Musikdage for 3. klasse

Der venter nogle fantastiske dage med musikalske indtryk for vores 3. klasse. Det er onsdag, den 9. september og torsdag, den 10. september på Vallensbæk Musikskole, at dørene åbner sig for to dage med; workshops, sang, puls og nodelære. Eleverne får også mulighed for at være en del af et kor med ca. 250 elever, som skal fremføre et stykke musik. Eleverne vil desuden stifte bekendtskab med en række forskellige musikinstrumenter i løbet af dagene. Vi tror på at det bliver to spændende dage. Yderligere information om arrangementet er sendt med eleverne hjem. 

Sidste udkald for tilskud

Mandag den 7. september er sidste mulighed for at indsende skemaet vedrørende SFO- & Fripladstilskud. Skemaet danner grundlag for den bevilling vi modtager fra FRIPLADSUDVALGET. I midten af december modtager Gideonskolen den andel vi er blevet bevilliget, hvorefter beløbet fordeles mellem ansøgerne i slutningen af januar 2016. Skemaet kan hentes HER. 

Alle børn cykler

3. og 4. klasse har i forbindelse med alle børn cykler været igennem et cykeltjek. Vurderingen var at det generelt så fint ud, men at der også var nogle cykler der har brug for et ekstra tjek, eksempelvis med hjælp til lovlige reflekser. Det er nu en god anledning til at få gennemgået cyklen således, at alt er lovligt og forsvarligt. Det handler i sidste ende om børnenes sikkerhed i trafikken. Vi ser frem til endnu en god uge, hvor det drejer sig om at cykle mest muligt. Kampagnen slutter den 11. september.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER