Nr. 25 - 28. august 2015

Første forældremøde

Vi ser frem til et godt forældremøde onsdag den 2. september 2015, kl. 19:00 - 21. Det er det første forældremøde i dette skoleår. Vi glæder os meget til at hilse på skolens forældre og orientere om forventningerne til det nye skoleår. Der bliver sat tid af til at forældrene kan mødes med barnets kontaktlærer og til samvær omkring kaffen. Hvis man som forældre har lyst til at tage en kage med til anledningen er vi meget taknemmelige for det. Vi gør opmærksom på at der ikke er børnepasning til forældremødet. Mødet er kun for forældre. NB! Hvis I kommer i bil så pas på med at parkere i Holstedparken. Desværre har flere biler ved tidligere lejligheder været udsat for hærværk.

Starthjælp

I de første uger af skoleåret har vi haft starthjælp på fra tre unge medarbejdere. Det har givet skolen og børnene en “kickstart” på det nye skoleår. Fredag den 21. august sagde vi farvel til Sarah Dahl og Samuel Friman-Meier som begge skal i gang med en videregående uddannelse. Marie-Louise Riis sagde vi farvel til tirsdag den 25. august. Hun rejste tilbage til Bradford, England for at studere. Vi ønsker dem alt godt fremover.

Vær opmærksom

Her på det sidste har Færdselspolitiet været forbi. Det har vi det fint med fordi det er til gavn for sikkerheden i området. Politiet tjekker eksempelvis at børn sidder ordentligt fastspændt i bilen og at hastigheden overholdes.

Idræt

Svømning og idræt er påbegyndt i sit fulde omfang og alle klasser har været af sted. Det er forløbet godt med kørsel og gåture til og fra henholdsvis Egholmskolen og Vallensbæk Idrætscenter. Husk, det er vigtigt at man tjekker vejrudsigten, således at børnene er klædt på til det omskiftelige vejr, når man skal til og fra idræt og ikke mindst til og fra hjemmet.

5. september

5. september er skæringsdatoen for statstilskuddet. Det er en yderst vigtigt dato da antallet af elever på denne dato er bestemmende for den støtte skolen vil modtage for skoleåret 2015/2016. Vi har 172 indskrevne elever på nuværende tidspunkt. Det er 5 flere end sidste år.

Alle børn cykler

Igen i år har vi fokus på “børn og bevægelse” og “børn og trafik”. Alle børn cykler er en landsdækkende konkurrence, hvor det gælder om at køre mest muligt på cykel i perioden 31. august til 11. september. Ud over den landsdækkende konkurrence har vi også på Gideonskolen en intern konkurrence, hvor vi vil belønne den klasse der cykler mest. Vi tager selvfølgelig højde for antallet af elever i den enkelte klasse. Man får point for at cykle og dobbelt point når man bruger cykelhjelm. Klasselæreren står for at registrere elevens daglige cykelaktiviteter. Eleverne må gerne parkere deres cykler langs hegnet i denne periode da der ikke er cykelstativer nok. Husk, at sikre cyklen med en forsvarlig lås.

Brug Låget

På Gideonskolen indsamler vi plastiklåg, kuglepenne og tusser. De indsamlede midler går derefter til et velgørende formål såsom familier med kræftramte børn og fisk til verdens fattigste. Gideonskolen har indtil videre indsamlet omkring 20.000 låg fra mælk.