Nr. 23 - 14. august 2015

Velkommen i skole

Så skete det endnu engang at dørene blev åbnet til Gideonskolen. Det 19. skoleår gik i gang for både nye og gamle elever onsdag den 12. august 2015. I baggrunden blafrede det røde flag og der var stor glæde og forventning i luften til det nye skoleår. Dagen begyndte med en gudstjeneste der lagde tonen an for det nye skoleår. Mange glade og begejstrede forældre og bedsteforældre var mødt op for at fejre deres børn og børnebørn. Det var en glæde at kunne byde velkommen til både nye og gamle elever. Antallet af elever er vokset en smule og det betyder, at der i år er 173 elever på nuværende tidspunkt. Både nye og gamle elever er kommet godt i gang med deres nye skema.

Jacobina Nolsøe

Goddag til nye medarbejdere

I år har vi budt velkommen til Jacobina Nolsøe som ny lærer på Gideonskolen. Desuden har vi budt velkommen til Tobias Hørup, Camilla Hørup, Johannes Schultz og Alexandra Nilsson som unge medarbejdere på Gideonskolen. Vi får opstartshjælp fra Sarah Dahl og Samuel Frimand-Meier som begge har arbejdet på skolen det sidste års tid. Vi glæder os over, at have jer med på vores team på Gideonskolen.

Idræt

Det er igen lykkedes at finde en god model for vores idræt og svømmeundervisning. Vi er taknemmelige for det gode samarbejde med Vallensbæk idrætscenter og Egholmskolen. Det betyder, at vores elever får nogle virkelige gode faciliteter til idrætsundervisningen. Elever fra 1. til 4. klasse får svømmeundervisning i samme omfang som tidligere. 5. og 6. klasse har idræt i gymnastiksalen på Egholmskolen, som vi har haft det i alle år. Eleverne i 7. - 8. og 9. klasse har idræt i Vallensbæk Idrætscenter hver mandag kl. 9:15 til 11:15. Der er sendt besked til forældrene om idrætsundervisningen. Al idrætsundervisning starter i næste uge - undtagen svømning i 1. klasse og 2. klasse, som først begynder mandag, den 24. august 2015.

SFO

Skolens SFO er åben kl. 7:00 - 16:30 de fire første af ugens dage. Fredag er der åbent kl. 7:00 - 16:00. SFOen er for alle tilmeldte elever i Børnehaveklassen til 3. klasse. Når børnene kommer om morgenen skal man “aflevere” dem til Ingelise Johansen, som er ansvarlig for SFOen. Når børnene hentes om eftermiddagen, skal man ligeledes kontakte SFO medarbejderen, så vi ved, hvilke børn, der er gået hjem. Hvis børnene afhentes af andre end forældrene, skal vi vide det på forhånd. Alle ændringer i tidspunkter meddeles til Ingelise Johansen.

Tilskud til betaling

Vi minder forældrene om tidsfristen til aflevering af ansøgning om tilskud til skolepenge og SFO. Vi skal have forældrenes ansøgning senest mandag, den 7. september 2015. Ansøgningen er baseret på familiens indkomstforhold i 2014. Er der væsentlige ændringer i forhold til det, kan man vedlægge en beskrivelse, så vi kan tage hensyn til de ændrede økonomiske forhold. Spørgsmål til dette kan rettes til Benedikte Back.

Løbehjul

Løbehjul bedes fremover parkeret ved skolens skur, så de ikke står i vejen for vores indendørs aktiviteter. På forhånd tak for jeres forståelse.