Nr. 20 - 12. juni 2015

Grøn energi

Vi gør det bedste vi kan for at være miljøbevidste og klimaorienterede, og vi vil også gerne lære vores elever det. Vi har tidligere orienteret om indsamlingen af kapsler fra mælkebeholderne, som genbruges og bliver til glæde på mange andre måder. I denne uge har vi doneret 14000 point svarende til 1000 fisk til verdens fattigste. Vi har doneret 10000 point til kræftramte børn og 5000 point til baby-orangutangers velfærd. Vi indsamler brugte kuglepenne, så de kan genbruges. Vi sorterer affald, så alt papirbaseret affald holdes for sig og genbruges. Vore el-energi modtager vi fra DONG. Vi har netop tegnet en aftale med DONG om levering af el baseret på havvind. Vi får en økonomisk fordel af det, og samtidig støtter vi det miljørigtige. Det er en ren “win-vind” situation.

Næste skoleår

Vi er godt i gang med planlægningen af næste skoleår. Vi venter på svar vedrørende lokalerne til svømning og idræt, men der er en dialog i gang. Vi har samtaler med eventuelle nye medarbejdere, så det afklares inden længe. Elevsituationen er næsten på plads. Desværre er der kun plads til få nye elever foruden eleverne til den kommende børnehaveklasse.

Bonusbutik

Så fik vi klaret årets sidste bonusbutik. Traditionen tro var det 9. klasse, som stod for den praktiske del af bonusbutikken. Det er også sidste runde i dette skoleår. I næste uge er der opsamling med forskellige begivenheder, som eleverne har “købt” for deres bonus. Det er en glæde for os at give eleverne denne mulighed, fordi de arbejder godt og ansvarligt i hverdagen.

Toms

Et besøg på Toms Chokoladefabrik er meget populært. I tirsdags, den 9. juni 2015, var det 5. klasses elever, som fik den oplevelse. Det handler ikke kun om at spise chokolade, men om at forstå baggrunden for produktionen og forsøget på at give en miljørigtig behandling af mennesker og produkter. Besøget har været forberedt gennem videoer og materialer.

SFO i sommerferien

Vi er nu begyndt at dele tilmeldinger ud til interesserede forældre angående SFO’en i sommerferien. SFO’en er kun åben i den første og den sidste uge i sommerferien. Den første uge er fra mandag, den 29. juni 2015 til fredag, den 3. juli 2015. Den sidste uge er fra onsdag, den 5. til tirsdag den 11. august 2015. SFO’en er åben for elever, som er tilmeldt, og som har brug for pasning p.g.a. forældres arbejde. Vi henstiller til, at SFO’en kun bruges i nødvendigt omfang. Forældre, som har behov for sommer-SFO, kan kontakte Ingelise Johansen for at få en tilmeldingstalon. Den skal afleveres i udfyldt stand senest på næste fredag, den 19. juni 2015.

Velkommen til sommerfest

Skolens elever og forældre er hermed inviteret til afslutningsfest torsdag, den 25. juni 2015 kl. 15:30. Det er den årlige sommerfest, hvor vi fejrer alle skolens elever med særlig fokus på eleverne i 9. klasse, som efter ferien skal starte på forskellige ungdomsuddannelser. Velkommen!