Nr. 06 - 13. februar 2015

Skolefest

Vi ser med glæde tilbage på en fantastisk dag i lørdags, den 7. februar 2015, ved vores skolefest. Anledningen var indsættelse af Henrik Due Jensen i sin stilling som fremtidig skoleleder på Gideonskolen. Eleverne sang og dansede og skabte et indhold med fokus på netop eleverne på skolen. Det gjorde de rigtig godt. Borgmester Henrik Rasmussen tegnede et billede af Gideonskolen i Vallensbæk kommune. Daglig leder af FKF, Hans Jørgen Hansen, fortalte om relationerne til de andre 35 kristne friskoler i Danmark. Graham Yoko viste det internationale perspektiv, som Gideonskolen er involveret i gennem vores venskab og skolefællesskab med Sydafrika og gennem det faktisk til hele verden.

Vi var samlet omkring 400 deltagere som var vidner til den særlige indsættelse af Henrik Due Jensen under bøn og håndspålæggelse. Det blev en markering af det kald og den tjeneste, som Henrik Due Jensen har sagt ja til. Ved den efterfølgende reception nød vi de lagkager og andre kager, som rigtig mange forældre havde fremstillet til anledningen. Tusind tak for al den praktiske hjælp og for alle de varme og gode ord, som blev udtrykt. Det blev en historisk begivenhed for Gideonskolen.

Pam & Graham Yoko

Vore venner fra Sydafrika har besøgt Gideonskolen i denne uge. De har medvirket ved vores gudstjeneste i onsdags og været talere ved vores inspirationskursus for medarbejdere ligeledes i onsdags. Det er en glæde hver gang vi er sammen, og det giver vores skole et internationalt udblik. En del af vore gamle elever har haft stor glæde af fam. Yoko, som har været vores værter, når vi har haft skolerejserne til Sydafrika. Det er også gennem Graham Yoko, at vi har kontakt til Siyakhula, og de er garanter for projektet.

Bonusbutik

I dag, fredag, den 13. februar 2015, har vi afholdt bonusbutik. Det er anden gang i dette skoleår. Også denne gang var butikken stillet op i spisesalen. Alle de mange ting og sager var udstillet til glæde og fornøjelse for eleverne. Bonus er en slags “matadorpenge”, som eleverne får for vel udført arbejde, for at tage ansvar for de praktiske sider af skolens hverdag og følge skolens aftaler og regler. Eleverne har samlet bonus siden efterårsferien, så der er rigtig meget, som kan omsættes til spændende ting og sager, til ture og udflugter.

Forældrekonsultationer

Onsdag, den 11. og torsdag, den 12. marts 2015, afholder vi den anden af skoleårets forældrekonsultationer. Forud for disse konsultationer vil der være hjemsendt en undervisningsrapport til hver elev. Den er en del af grundlaget for samtalen. Tidsrammen bliver som ved konsultationerne i efteråret, derfor er der afsat to eftermiddage til formålet. Når vi nærmer os, vil der blive sendt yderligere besked med eleverne hjem.

Vinterferie

Gideonskolen har vinterferie i næste uge. Der er ferie fra lørdag, den 14. februar 2015 til søndag, den 22. februar 2015. Vi glæder os til en lille pause i det daglige arbejde. Vi ved, at det er nyttigt at have tid til andre ting, tid til venner og familie. Vi ønske alle en rigtig god vinterferie. Vær opmærksom på, at der ikke er SFO i vinterferien.