NYHEDSBREV

Nr. 04 - 30. januar 2015


"Fair-play"

I dag er en del af skolens elever til Billesborg Cup. Det er et indendørs fodboldstævne i Ravnsborghallen i Køge. Vi håber, at vore elever får en god dag. Det kunne være sjovt, hvis de kom hjem med en medalje. Det vigtigste er dog ikke at vinde, men at være med. Derfor har vi også i år en "fair-play" medalje, som gives til det hold, som i dagens forløb - både under kampe og i pauserne - har udvist god og kammeratlig optræden, været opmuntrende og hjælpsom. Det er de medvirkende idrætslærere, som vurderer, hvem "fair-play" medaljerne skal gives til. 

Skolefest

Om en uge er der skolefest. Lørdag, den 7. februar kl. 10:30 - 12:30. Vi er langt med forberedelserne og glæder os til at møde skolens elever og deres forældre. Det er en skoledag, så vi forventer fremmøde fra alle elever med mindre andet er aftalt. Vi har bedt om tilmelding, så vi kan planlægge programmet i forhold til det.

Festen har særligt fokus på den officielle indsættelse af Henrik Due Jensen som skoleleder. I den anledning er der besøg og gæster. Pam & Graham Yoko besøger os fra Sydafrika sammen med deres datter, Rebecca. Vi glæder os til gensynet med vore venner, som gennem alle årene har spillet en vigtig rolle i Gideonskolens liv og virke. Borgmester Henrik Rasmussen bringer en hilsen, og det gør den daglige leder af Foreningen af Kristne Friskoler, Hans Jørgen Hansen, også. Der vil være andre indlæg fra skolens egen kreds. Vi glæder os rigtig meget til elevernes medvirken med sang, musik og dans. 

Træning til fest

I næste uger vil den intensive træning med eleverne foregå. Det vil primært være i træningstimerne, men det kan blive nødvendigt at bruge lidt mere tid til det. Tak til alle, som arbejder med at skabe liv, fest og glæde til vores arrangement. 

Ungdomsuddannelse

Eleverne i 9. klasse er i gang med at lave deres ansøgninger til ungdomsuddannelserne. Det kan være til erhvervsuddannelser, 10. klasser eller gymnasier. Eleverne skal bl.a. skrive om sig selv og motivere deres uddannelsesvalg, og vi hjælper dem godt på vej. Det er altid en vigtig fase i skoleforløbet, selv om vi også bliver lidt overrasket over, at det allerede er nu, at vores elever skal gøre sig klar til næste uddannelsesled. 

Kylle-Rylle

3. klasse har et stykke tid arbejdet med oplæsningsteater. Teksten er en moderniseret udgave af historien om “Kylle-Rylle”. 3. klasse har i dag præsenteret resultatet af deres anstrengelser for en udvalgt gruppe af elever. 

Ind i februar

Så er vi på vej ind i februar. Der bliver mere lys i dagtimerne, og det er vi glade for. Vejret kan både blive vinterligt og forårsagtigt, men det må vi tage, som det kommer. Skolen har vinterferie i uge 8. Det er fra lørdag, den 14. februar til og med søndag, den 22. februar. Der er ingen SFO i vinterferien. I uge 7 er der terminsprøver. Det er ikke sikkert, at alle dage bruges, men prøverne fordeles inden for tiden mandag, den 9. til fredag, den 13. februar. Det gælder kun 9. klasse, og eleverne får nærmere besked.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER