NYHEDSBREV

Nr. 03 - 23. januar 2015 

Hilsen fra Siyakhula

I onsdags, den 21. januar 2015, startede skoleåret på Siyakhula i Sydafrika. Vores skoleleder, Henrik Due Jensen, var til stede og overværede den første skoledag. Det nye hus til 2. klasse var på plads, og det var eleverne også. Det er Gideonskolens elever, som med forældres og venners hjælp har sponseret huset. Vi har modtaget en meget varm og fornem hilsen fra lederskabet på Siyakhula. Der står bl.a. 

“.... The management of Siyakhula ECD Centre hereby wishes to express its greatest gratitude towards your contribution, your ideas and for the efforts you implemented in the commencement of Siyakhula Academy Project. Siyakhula ECD [Early Childhood Development] is no longer the same since we met you guys. We would like to express our sincere and great gratitude for the funding you’ve contributed to the project thus far and for continuously believing on us. Your support has made an enormous impact in the organisation as a whole. Thank you once again for your thoughtful gift ... Our centre wouldn’t be a better place without the generous support of caring people like you. We pray and hope that the project becomes a great success...”

Det er en stor glæde at få lov til at være med og det varmer rigtig meget at få en sådan kærlig hilsen fra lederskabet på skolen. 

Sne på Gideonskolen

Vi har i denne uge set lidt sne, og vi må forvente, at der kommer mere. Eleverne er velkommen til at lege med sneen. Det vil sige bygge snemænd, lave skulpturer og snehuler. Man må ikke genere noget med sneen. Man må derfor ikke kaste med sne, “vaske” andre med sne eller sparke sne på andre. Det må vente til man kommer hjem og har lettere mulighed for at skifte tøj mv. 

Vintertøjet

Vi har i denne uge haft et par dage med vådt og sjappet vejr. Det stiller lidt ekstra krav til overtøjet. De fleste forældre er opmærksomme på, at eleverne skal være klædt på efter vejret. Det gør livet lettere for os og for børnene. Tak for det. Enkelte elever møder op i mere tilfældig påklædning, og de kan hurtigt blive våde. Det er vigtigt med vandtæt fodtøj og skiftesko til indendørs brug. En vindtæt jakke er en nødvendighed. Et par ekstra sokker i tasken vil være en stor hjælp. Tak for hjælpen! 

Skolefest

Vi glæder os til skolefesten, lørdag, den 7. februar 2015. I fredags sendte vi en invitation med eleverne hjem sammen med en opfordring til at bidrage med forskellige lagkager, kagemænd, bradepande-kager mv. Vi har modtaget en del tilbagemeldinger og siger på forhånd tak for al hjælp med dette. I næste uge sendes en tilmelding til festen med eleverne hjem. Dagen er planlagt som en skoledag, men antallet af deltagende forældre kan variere. Vi vil gerne planlægge fornuftigt og beder derfor om tilmelding. 

Vi træner

I tirsdags trænede vi til Billesborg Cup. Det er et indendørs fodboldstævne, hvor vi spiller turnering med et par andre kristne friskoler. Pulje I er elever fra 4. til 6. klasse. Disse elever træner på Egholmskolen. Pulje II er elever fra 7. til 9. klasse. De træner på Vallensbæk Idrætscenter. Vi træner igen på tirsdag, og så er vi så klar, som vi kan blive til stævnet, som er fredag, den 30. januar 2015. Alle involverede elever vil i næste uge få nærmere besked om transport og forløbet af dagen.

Se flere billeder fra ugen, tryk HER