NYHEDSBREV

Nr. 39 - 19. december 2014 

Glædelig jul

I dag, fredag, den 19. december 2014, går vi på juleferie. Det glæder vi os alle sammen til. Det bliver godt med en lille pause i skolegangen. Det er tid til at lade op til det nye år. Der bliver tid til familie og venner, tid til at slappe af, tid til interesser og meget andet. Det er også den store højtid, hvor vi fejrer Jesu fødsel. Det skal der derfor også være tid til. På Gideonskolen har vi været med til at fokusere på Jesus som Frelseren og Guds søn, som kom til jord. Det har været hyggeligt at møde skolens mange familier ved vores fest, den 5. december 2014. 

Det var også specielt i år med vores levende julekort både på Rådhuset i Vallensbæk og på Biblioteket. Hver dag har skolens elever læst Juleevangeliet fra Lukas Evangeliet kapitel 2. Eleverne kan det udenad, så ønsker man at det skal med til familiernes egen julefest, så kan man opfordre sine egne børn til at citere juleevangeliet. På engelsk lyder et ordspil: “Jesus is the reason for the season!”. Har man Jesus med, så er festen på plads. Tager man Jesus ud, så er der ikke meget tilbage. Derfor skal der fra Gideonskolens side lyde et rigtig varm og velment: Gud velsigne hver enkelt familie i deres egen julehøjtid. 

Ny skoleleder

Vi ses igen i det nye år. Det bliver et spændende år på Gideonskolen. 1. januar 2015 indtræder Henrik Due Jensen i sin stilling som skoleleder. Velkommen - og tillykke med det. Det bliver en ny epoke i Gideonskolens liv og en ny epoke i familien Due Jensens liv. Heldigvis er det en velovervejet beslutning, som er planlagt gennem lang tid og kommunikeret til forældre og elever næsten fra skoleårets begyndelse. Men det bliver jo anderledes alligevel, og det vil tage tid at etablere hverdagen med Henrik Due Jensen i lederskab. Ib Johansen er fortsat med som mentor og er synlig i skolebilledet lang tid fremover. Vi glæder os til den nye fase og beder alle forældre og elever om at tage godt imod den nye leder. 

1. skoledag i 2015

Første skoledag i det nye år bliver mandag, den 5. januar 2015. Det er en helt almindelig skoledag, så alle elever møder kl. 8:30. SFO’en er åben i normalt omfang. Svømning for 1. og 2. klasse er dog aflyst, fordi vi starter det nye år med en fællessamling. Det skyldes dels, at vi byder Henrik Due Jensen velkommen, og dels, at vi gerne vi starte den første dag med alle elever og medarbejdere til stede. 

Indsættelsesfest

Lørdag, den 7. februar 2015, vil vi hermed invitere alle skolens elever og forældre til fest. Vi vil officielt indsætte Henrik Due Jensen som skoleleder og have fokus på det fremtidige lederskab. Vi har inviteret gæster fra ind- og udland og glæder os til sammen at gå ind i en ny epoke i Gideonskolens liv. Vi starter kl. 10:30 og er færdige ca. kl. 12:30. Dagen tæller med som en skoledag. Til gengæld bliver grundlovsdag, den 5. juni en fridag. Vi håber på, at alle synes det er en god idé. Der kommer yderligere besked i det nye år. 

Oprydning

I den forløbne uge har vi ryddet op i garderober og i elevernes skabe. Derfor er eleverne kommet hjem med interessante ting og sager, som har været gemt eller glemt gennem et stykke tid.

Vi ønsker alle skolens elever og deres familier en rigtig glædelig og velsignet jul og et godt nytår 2015.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER