NYHEDSBREV

Nr. 35 - 21. november 2014 

Politiker for en dag

I dag, fredag, den 21. november 2014, er 8. og 9. klasse på Christiansborg. De skal være politikere for en dag, og deltage i et dramadokumentarisk spil i et mini-folketing. De skal fremlægge lovforslag, deltage i udvalgsarbejde og høringer og forholde sig til pressens henvendelser. Vi har fået lov at være med til et sådant arrangement tidligere og har haft rigtig gode oplevelser ved det. Vi forventer, at vore elever deltager med engagement og energi. 

Billeder fra Siyakhula

I onsdags, den 12. november 2014, begyndte man at opføre det nye hus til den kommende 2. klasse på Siyakhula. Vi har nu modtaget billeder fra den første del med etablering af det nye hus til den kommende 2. klasse. Det er selvfølgelig spændende at følge processen fra idé til “løb for Siyakhula” til indsamling og formidling af pengene og nu til processen med opbygning af huset på Siyakhula. Vi er næsten færdige med indsamlingen, og vi beder de sidste om at aflevere deres bidrag. Tusind tak for det. 

Diplomer til ABC-klassen

I går, torsdag, den 20. november 2014, holdt vi fest for 1. klasse. De er færdige med deres læse-paratheds-kursus. Det er et kursus på 300 timer, som de har gennemført fra skolestarten i august indtil nu. I går fik de udleveret deres diplomer for en velfortjent indsats, og derefter kunne der bages og festes. Nu starter en periode med  intensiv læsetræning, så sikkerhed og hastighed udvikles. Godt klaret, 1. klasse. Vi er stolte af jer. 

Skolemælk

Så fungerer alt igen normalt hos Dansk Skolemælk. Flytterodet er overstået og både mail og telefoner fungerer normalt. Forældre kan kontakte dem på tlf. 87 31 21 40 og fortsat gerne på mailadressen skolemaelk@mejeri.dk især ved bestilling af mælk. Telefonerne er åbne: Mandag og onsdag Kl. 10.00 - 12.00. Tirsdag og torsdag Kl. 13.00 - 15.00. Fredag er telefonerne lukket. 

Advent og jul

På fredag i næste uge, den 29. november 2014, pynter vi op til advent og jul. Vi har en fast tradition for det, og glæder os til igen at sætte stjerner og guirlander op og dermed markere, at vi er på vej ind i julemåneden. Dagen bliver en projektdag, hvor de fleste elever vil opleve et anderledes forløb af dagen. Nogle klasser vil være mere involverede end andre. Gideonskolen er kendt i lokalområdet som “Stjernehuset”. Det er hyggeligt at lyse op i en mørk tid. For os er stjernen over Betlehem inspirationen for vore stjerner. Grundlæggende vil vi som skole forsøge at holde fokus på Jesus som frelseren, der kom til jord. Den kommercielle del af julen er der rigeligt af andre, som har fokus på. Vi glæder os rigtig meget til en hyggelig tid i december på Gideonskolen. 

Jul på Gideonskolen

Vi minder om det store julearrangement, fredag den 5. december kl. 15:00 til ca. 17. Reserver dagen og tidspunktet. Hele familien er velkommen.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER