Nr. 29 - 03. oktober 2014

Løb for Siyakhula

Fredag, den 10. oktober 2014 er det skolernes motionsdag. I lighed med sidste år har vi valgt at benytte anledningen til at gøre noget godt for andre: Vi løber for Siyakhula! Det er et sponsorløb, og de indsamlede penge går ubeskåret til udbygning af Siyakhula Christian Academy med et hus til 2. klasse. I disse dage har alle eleverne travlt med at finde sponsorer til deres løb, sponsorliste klik HER. Der er sikkert brug for lidt hjælp fra forældrene, så eleverne tager nogle fornuftige kontakter, som forstår formålet med løbet og perspektivet med indsamlingen. På fredag i næste uge er der normal undervisning indtil frokost. Efter frokost gør vi klar og går fra skolen til området på Strandesplanaden, hvor løbet bliver afviklet. Løbet vil vare 1 - 1½ time, så vi er tilbage på skolen i god tid inden skoledagen slutter kl. 14. Der er normal SFO bagefter. Se i øvrigt INFO-2 om Siyakhula, klik HER, og en lille video, klik HER.

Efter-fyraftens-møde

På tirsdag, den 7. oktober 2014, har vi efter-fyraftens-møde igen. Der er rigtig mange henvendelser til skolen med ønske om plads til børn. De nye forældre får en orientering om skolens hverdag og undervisning og en præsentation af skolens kristne profil og indflydelse på livet på skolen i almindelighed. Forældrene ser skolens lokaler og får anledning til at tale om deres barn og forældrenes forventninger til en kommende skole. Mødet er kl. 16:15 - ca. 18:15.

Sol og regn

Vi er startet på oktober måned, og det er stadig efterår. Temperaturerne svinger en del og vejret skifter. Det er vigtigt, at eleverne har overtøj på eller med, som kan klare lidt fugtigt vejr. Vi beder forældre og elever om at være opmærksom på vejrudsigten, så man er forberedt.

Forældrekursus

I morgen, lørdag, den 4. oktober 2014 kl. 9:00 - ca. 12 har vi inviteret nye forældre på kursus. Skoleåret er kommet godt i gang, og det er et godt tidspunkt at mødes og give en bredere baggrund for Gideonskolens liv og virke. Vi glæder os til at være sammen og ser frem til nogle hyggelige timer. Velkommen.

Bonusbutik

På torsdag i næste uge, den 9. oktober 2014, har vi dette skoleårs første bonusbutik. Alle elever har siden skoleårets start regelmæssigt modtaget bonus for ansvarlighed med det daglige arbejde. Der gives bonus for mange ting: Sedler frem og tilbage, omhyggelighed med de daglige mål, aflevering af opgaver og meget andet. Bonus udbetales som “matador-sedler”. I bonusbutikken er det muligt at “købe” praktiske skoleting, legetøj eller ture. Det vækker altid positiv opmærksomhed, og er et incitament i det daglige arbejde, som skal rose eleverne for det gode, de gør.

Idræt og cykler

Eleverne i 7. til 9. klasse cykler frem og tilbage til Idrætscenteret hver tirsdag. Vi er meget opmærksom på, at eleverne cykler efter gældende trafikregler. Eleverne skal også selv være opmærksomme på, at de husker at følge reglerne og har deres udstyr i orden til hver gang.

Efterårsferie

Der er efterårsferie fra lørdag, den 11. oktober til og med søndag, den 19. oktober 2014. Der er ingen SFO i efterårsferien.