Nr. 27 - 12. september 2014

Lejrskole på Hvidekilde

I næste uge er Bh-klassen til og med 8. klasse på lejrskole på Hvidekilde i Kagerup. Der er sendt informationer med hjem, så alle skulle være opdateret om tid og sted og begivenheder. Vi minder om, at eleverne skal møde ved Ishøj Station på mandag, den 15. september 2014 senest kl. 07:45 på Stationspladsen. Den medbragte bagage (og kage) sendes med lastbilen, så eleverne kun skal bære deres egen håndbagage (inklusiv madpakke). Vi beder om godt vejr og tror på, at vi får en rigtig dejlig uge.

Skolerejse til Berlin

9. klasse er i næste uge på skolerejse til Berlin. Det er Ulla Hansen og Kristoffer Riis, som er ledsagende lærere. Der er sammensat et alsidigt og omfattende program, som skal hjælpe vore elever til en stor oplevelse af den historiske by. Der er en nyhedsblog på skolens hjemmeside, så forældrene hver dag kan følge med i elevernes aktiviteter. Det bliver en rigtig dejlig tur.

Musikprojekt i 3. klasse

Vores 3. klasse var sammen med de andre 3. klasser i Vallensbæk til Musikskolens præsentationsdage. Projektet fandt sted i onsdags og torsdags i Multihallen ved Vallensbæk skole. Forældrene var inviteret til et koncertarrangement torsdag aften. Vi fik en flot oplevelse og har lyst til at rose Musikskolen for det flotte arragement.

Adresselister

Fødselsdagslisterne er nu klar og omdeles i dag, fredag. De skulle være up to date. Såfremt man konstaterer fejl, vil vi være meget taknemmelige for en tilbagemelding, så vi hele tiden har korrekte oplysninger. Vi beder skolens forældre om at opbevare listerne hensigtsmæssigt, og bruge dem med samme respekt for privatlivets fred, som man selv ønsker.

Besøg fra Kina

I torsdags, den 4. september 2014, havde vi besøg af Li Peng og hans hustru. Familien Li har boet i Danmark en del år og taler derfor godt dansk. De fortalte vore elever i 7. - 8. - 9. klasse om det kinesiske sprog og den kinesisk kultur. Kina spiller en stor rolle både handelsmæssigt og politisk, og også derfor var det aktuelt og relevant at blive lidt klogere på kinesiske forhold.

Skolepenge mv. for oktober

Omkring den 25. september kommer næste faktura vedrørende skolepenge, SFO mv. De fleste forældre har nu tilmeldt betalingen via PBS og for dem vil det derfor foregå let og enkelt. Der er enkelte forældre, som endnu mangler at tilmelde betalingen. Det kan nås endnu. Skulle man have brug for hjælp, står vi gerne til rådighed.

Naturvidenskabelig festival

I ugen fra den 22. til 26. september er vi tilmeldt Naturvidenskabelig Festival. Eleverne vil på forskellig vis blive involveret gennem foredrag og/eller eksperimenter. Vi forventer besøg fra kompetente fagfolk, som vil give os en indføring i deres speciale. Mere om dette senere.

Nyhedsbrev i næste uge

På grund af lejrskolen er det ikke praktisk muligt at lave et nyhedsbrev i næste uge. Derfor må vores forældre og venner vente med en opdatering til ugen efter.