Nr. 23 - 15. august 2014

Velkommen i skole

I mandags slog vi dørene op til det 18. skoleår på Gideonskolen. Solen skinnede fra en skyfri himmel og flaget blafrede mod den blå himmel. En smuk og dejlig dag at starte skolen på. Der var helt naturligt store forventninger til skolestarten fra både elever og forældre. Dagen startede med en gudstjeneste, og rigtig mange forældre og bedsteforældre deltog i barnets første skoledag. Det var en glæde at byde velkommen til både gamle og nye elever. De fleste af de nye elever hører til Børnehaveklassen. Andre nye er spredt på de øvrige klassetrin. Vi er 166 elever - 14 elever flere end i sidste skoleår. Nu har vi prøvet skemaet i nogle dage, og det fungerer som forventet.

Anja Kamel, Sarah Dahl og Kirsten Nielsen

Goddag til nye medarbejdere

Vi har budt velkommen til flere nye medarbejdere. Kirsten Nielsen, Louise Bertelsen, Anja Kamel og Sarah Dahl er nye medarbejdere. Anina Larsen og Rune Andersen er “gamle” medarbejdere, som fortsætter. Vi får opstarthjælp i den første måned af unge medarbejdere: Kristoffer Riis, Marie-Louise Riis og Gabriel Broholm. Vi glæder os til at have jer på vores team. Der er godt at være på Gideonskolen. Velkommen!

Idræt - ny model

Takket være velvillig forståelse og praktiske muligheder, er det lykkedes at finde en model for idræt, som er den bedste vi har haft indtil nu. Tak til Vallensbæk kommune og Egholmskolen. Elever fra 1. til 4. klasse får svømmeundervisning i samme omfang som tidligere. 5. og 6. klasse har idræt i gymnastiksalen på Egholmskolen, som vi har haft det i alle år. Eleverne i 7. - 8. og 9. klasse har idræt i Vallensbæk Idrætscenter hver tirsdag kl. 12 til 14. Det er en ny mulighed, som har åbnet sig for os. Det vil give disse elever en stor udfordring, som vi glæder os meget til at se udfolde sig. Der er sendt besked til forældrene om den nye model. Al idrætsundervisning starter i næste uge - undtagen svømning i 1. klasse, som først starter mandag, den 25. august 2014.

SFO

Skolens SFO er åben kl. 7:00 - 16:30 de fire første af ugens dage. Fredag er der åbent kl. 7:00 - 16:00. SFOen er for alle tilmeldte elever i Børnehaveklassen til 3. klasse. Når børnene kommer om morgenen skal man “aflevere” dem til Ingelise Johansen, som er ansvarlig for SFOen. Når børnene hentes om eftermiddagen, skal man ligeledes kontakte SFO medarbejderen, så vi ved, hvilke børn, der er gået hjem. Hvis børnene afhentes af andre end forældrene, skal vi vide det på forhånd. Alle ændringer i tidspunkter meddeles til Ingelise Johansen.

Tilskud til betaling

Vi minder forældrene om tidsfristen til aflevering af ansøgning om tilskud til skolepenge og SFO. Vi skal have forældrenes ansøgning senest mandag, den 1. september 2014. Ansøgningen er baseret på familiens indkomstforhold i 2013. Er der væsentlige ændringer i forhold til det, kan man vedlægge en beskrivelse, så vi kan tage hensyn til de ændrede økonomiske forhold. Spørgsmål til dette kan rettes til Benedikte Back.