Nr. 22 - 27. juni 2014

Afslutning

I går, torsdag, den 26. juni 2014 holdt vi afslutningsfest. Som forventet var der stort fremmøde, og festen forløb planmæssigt. Det blev afslutningen på det 17. skoleår på Gideonskolen. De fleste elever møder igen efter ferien, men eleverne fra 9. klasse har i dag deres sidste skoledag på Gideonskolen. Det var en glæde at kunne uddele diplomer til alle elever: Både med hensyn til det daglige PACE-arbejde og de mange bøger, der er læst i årets løb. Vi hædrer de mange, som har lært dele af Bibelen udenad, og siger tak med et diplom til alle dem, som har hjulpet os ekstraordinært på skolen med musik, teknik og andre praktiske opgaver. Vi glæder os sammen med 9. klasse over at de er nået til vejs ende. Alle fik deres Afgangsbevis. Det er et vigtigt dokument i deres videre uddannelse. Endnu vigtigere er nok den udtalelse fra skolen, som udtrykker hver af elevernes personlige egenskaber og karakterdannelse. Vi håber, det baner vej gennem livet for dem. Vi ønsker alle vore elever og deres familier en rigtig god sommer med tak for endnu et vel gennemført skoleår.

Farvel

Vi har i dag sagt farvel til en gruppe medarbejdere, som skal videre med deres uddannelse eller flytter til nye udfordringer. Tak til Simon Jørgensen og Benjamin Uhrenholdt for deres indsats på Gideonskolen. Tak også til vore unge medarbejdere: Kristoffer Riis, Rebekka Due Jensen, Gabriel Broholm og Louise Pedersen. Vi har også sagt farvel til enkelte elever, som har valgt andre skoleløsninger fra august 2014. Vi ønsker jer det allerbedste: Guds velsignelse over jeres liv og fremtid.

Startpakken for 2014-15

Startpakken vedrørende det nye skoleår er uddelt eller udsendt i den forløbne uge. Den indeholder vigtige oplysninger om det nye skoleår. Vær især opmærksom på de nye betalingsforhold. Skolen starter et nyt betalingssystem via Nets, som skal fungere for alle familier fra det nye skoleår. Vi beder også forældre om at bemærke den tidlige tilmelding til SFO. Hvis man ikke har modtaget Startpakken, beder vi venligst forældrene om at kontakte skolen, så vi kan bringe det i orden.

SFO i sommerferien

SFO’en er åben fra mandag, den 30. juni 2014 til fredag, den 4. juli 2014, og igen fra mandag, den 4. til fredag den 8. august 2014. SFO’en er kun åben for elever, som på nuværende tidspunkt er tilmeldt. Det er Ingelise Johansen som er ansvarlig for dette.

Kontakt i sommerferien

Såfremt forældre har brug for at kontakte os i sommerferien, kan det gøres ved henvendelse til skoleleder Ib Mogens Johansen på tlf.: 40 10 53 67 eller souschef Else Lange på tlf.: 20 97 47 68.

Skolestart

Det nye skoleår starter mandag, den 11. august 2014 kl. 9:00. Vi starter med en festgudstjeneste. Dagen er en introduktion til det nye skoleår og varer til kl.11:00. Der er ingen SFO denne dag. På gensyn.

Vi ønsker alle skolens elever og deres familier en rigtig god sommerferie.