Nr. 08 - 07. marts 2014

Undervisningsrapport

Så er vi klar med den næste undervisningsrapport. I løbet af den sidste uge er rapporterne gjort klar, de ligger på Gideonweb og kan læses der allerede nu. Vi sender dem med eleverne hjem i printet version på mandag. Der hjemsendes to kopier. Den ene kan beholdes, mens den anden skal underskrives og tages med i skole igen på tirsdag eller senest ved konsultationen på onsdag i næste uge. Rapporten indeholder en generel beskrivelse af den aktuelle situation for den enkelte elev. Derefter følger en faglig beskrivelse for nogle hovedfag, f.eks. dansk, matematik og engelsk. Den forklarer lidt om elevens faglige udbytte. Der er også en oversigt over PACE-udviklingen med resultater for en række tests. Bagsiden er en oversigt over elevens arbejdsvaner. Alt i alt er rapporten en samlet status af eleven lige nu. Vi beder forældrene om at tage vel imod den og læse den sammen med eleven, så der følger en forklaring med. Rapporten er også udgangspunkt for samtalen på onsdag.

Konsultationer

Velkommen på onsdag, den 12. marts 2014 til "elev-forældre-lærer-konsultation". Vi glæder os til at mødes med alle skolens elever og deres forældre. Vi forventer fuldt hus og er klar til at modtage alle. Der er sendt invitation med eleverne hjem i tirsdags, og der bliver i weekenden lagt en tidsplan med skyldig hensyn til de tider, forældrene har ønsket. Tidsplanen sendes med eleverne hjem på mandag, men planen kan også ses på skolens hjemmeside i løbet af søndagen. Velkommen til konsultationerne.

Uddannelsesansøgninger

I dag har alle elever fra 9. klasse sendt deres ansøgninger til ungdomsuddannelserne. Det er næste led i uddannelsesforløbet. Vore elever har arbejdet længe med disse ansøgninger, og nu er det afsluttet og videresendt. Vi synes, at vore elever har gjort et stort arbejde og truffet nogle fornuftige valg. Vi håber, at deres ønsker bliver imødekommet og ønsker alle det bedste for det videre forløb.

Fair-play

I tirsdags, den 4. marts udleverede vi en "fair-play" medalje til de to hold, som blev udpeget af skolens medarbejdere. Medaljen hænger sammen med vores deltagelse i Billesborg Cup den 30. januar 2014 i Køge. Vi vandt en pokal, og det er vi glade for. Vi sætter måske endnu mere pris på vore elevers gode opførsel - også selv om de ikke vandt. Derfor skal fair-play medaljen modtages som en ros og anerkendelse for flot deltagelse i stævnet.

Missionær fra Burma

Vi havde besøg i mandags, den 3. marts 2014 af en dansk missionær, som har været i Myanmar (Burma) i to år. Det har været en spændende tid under et politisk system i omkalfatring. Besøget var inspirerende for vore ældste elever, som havde lejlighed til at lytte til de mange oplevelser og indtryk.

Bonusture

I mandags, den 3. marts 2014, gennemførte vi de to sidste bonusture. Det var for elever, som havde valgt at bruge deres bonus fra sidste bonusbutik til at købe en tur til svømmehallen i Ishøj eller skøjtebanen i Hvidovre. Begge arrangementer blev godt afviklet og alle havde gode oplevelser.

Breaking News

Torsdag, den 6. marts 2014 nedkom Simon og Stephanie Jørgensen med en dreng: 53 cm / 3585 g - Tillykke med det!