Nr. 04 - 31. januar 2014

Midtvejsmøde

Tirsdag, den 11. februar 2014 kl. 19:00, inviterer vi hermed alle skolens forældre til Midtvejsmøde. Det er et forældremøde, hvor vi fokuserer på Gideonskolens aktuelle status og giver en pejling på, hvad der kommer til at ske fremover. Det vil handle om skolens hverdag, pædagogik, økonomi og fremtidsplaner. Der kommer yderligere information, men lige nu beder vi forældrene om at reservere aftenen til Gideonskolen.

Ferier og fridage i 2014/15

Planen over Gideonskolens ferier og fridage for det kommende skoleår, 2014/15, er nu klar. Den findes på skolens hjemmeside under "Vigtige datoer". Det giver forældrene mulighed for at planlægge deres arrangementer, så de passer med skolens officielle plan. Ønsker man sit barn fri ud over de officielle ferier og fridage, skal der søges om det i så god tid, som muligt, og det skal være en klar undtagelse.

Ny mælkeperiode

På mandag, den 3. februar 2014, starter en ny mælkeperiode, som varer frem til sommerferien. Sidste frist for tilmelding (og betaling) var den 25. januar 2014. Hvis man skulle have overset dette, kan man stadig melde sig til, men så starter leverancen først lidt senere. Eleverne vil altid kunne få vand at drikke på skolen til maden. Vi minder om, at sodavand, kakaomælk eller lignende ikke må medbringes som daglig drikkelse.

Vinder vi Billesborg Cup?

I dag, fredag, den 31. januar 2014, har vi en elevgruppe i Køge. De skal dyste om pokalerne i den indendørs fodboldturnering mellem: Gideonskolen, Billesborgskolen og Lygten Skole. Vi skulle have fair chancer for at komme hjem med "et eller andet". Vi kender først resultatet i eftermiddag, så det må stå hen i det uvisse på nuværende tidspunkt. Vi vinder under alle omstændigheder en spændende dag med mulighed for fællesskab med de andre skoler.

Tilskud til betaling

I denne uge har vi udbetalt tilskud til befordring til elever, som bor i tilskudsberettiget afstand fra skolen. Bevillingen sendes videre til forældrene i samme omfang, som de er ydet. Tilskud til skolepenge og SFO er ligeledes ekspederet. Hvis Gideonskolen har et tilgodehavende er det fratrukket det bevilgede beløb og resten er overført til forældrenes konti. Vær opmærksom på, at forældrene skal kvittere for modtagelsen af disse tilskud (skolepenge / SFO) på en kvittering som er sendt med børnene hjem. Returnér venligst svartalonen snarest muligt, så vi kan afslutte denne proces.

Personalia

Kristoffer Riis har afsluttet sin periode som medarbejder på Gideonskolen i denne omgang. På mandag skal han møde på Almegårds Kasserne for at aftjene sin værnepligt. Tak til Kristoffer for en god og spændende periode.

Nye computere på vej

Vi vil i den nærmeste fremtid påbegynde en fornyelse af Gideonskolens computere. I første omgang gælder det alle computerne i grupperummene og administrationen. Senere følger elevcomputerne.