Nr. 01 - 10. januar 2014

Godt nytår 2014

Vi ønsker alle skolens elever og familier et rigtig godt nytår 2014. Vi er kommet godt i gang med skolestarten i mandags, den 6. januar 2014. Vejret er usædvanlig varmt for årstiden, men selv om lidt sne ville pynte på landskabet, så er hverdagen enklere at håndtere i det mildere vejr. Vi er i en fortsat sund udvikling som skole, både elevtalsmæssigt, undervisningsmæssigt og økonomisk. Vi ville gerne gøre noget mere for de mange, som står på venteliste, og som ønsker deres børn på Gideonskolen. Vi håber på at finde løsninger på noget af dette i fremtiden. Vi har i øvrigt positive forventninger til det nye år, og glæder os til at se og opleve, hvordan det lægger sig til rette.

FKF-dag

På lørdag, den 11. januar 2014, er alle Gideonskolens medarbejdere på kursus i Odense Congress Center. Det er FKF - Foreningen af Kristne Friskoler, som arrangerer, og vi bliver knap 1.000 deltagere fra hele landet. Vi havde et tilsvarende arrangement for 3 år siden, og det var en stor succes. Vi glæder os til en hel dag sammen med kollegaer fra de andre 34 skoler i Danmark, som vi har skolefællesskab med.

Fars Køkkenskole

En del af vore elever har tidligere mødt Jonas Vigkilde, som er underviser og kok på Fars Køkkenskole. Han skriver sådan til os: "Det har været et fantastisk år for Fars Køkkenskole, og det har jeres børn og fædre bidraget til." Jonas var i torsdags, den 9. januar 2014, på besøg i 2. - 3. og 4. klasse for at præsentere sit projekt og invitere til den næste sæson.

Mælk i foråret

Nu er det tid til at bestille skolemælk til det kommende halvår. Man kan bestille skolemælk på www.skolemaelk.dk, og hvis man bestiller senest den 25. januar, leveres skolemælken fra forårsperiodens start, den 3. februar og indtil sommerferien 2014. Folderne vedr. bestilling er omdelt til eleverne i begyndelsen af denne uge. Der kan fortsat kun bestilles de traditionelle mælkeprodukter. Vær opmærksom på tidsfristen.

Musik på Tværs

Som et led i Gideonskolens musikundervisning har vi gennem mange år samarbejdet med Sjællands Symfoniorkester sammen med en række andre skoler under overskriften: "Musik på Tværs". På mandag besøger musikeren Agnete Skibsted Tönshoff eleverne i 3. og 4. klasse. I løbet af et par timer vil eleverne få en indføring i musikerens hverdag og opleve eksempler på hendes kunnen. Vi ser frem til en spændende oplevelse.

Billesborg Cup

Fredag, den 31. januar 2014, deltager en del af vore elever i et indendørs fodboldstævne i Ravnsborghallen i Køge. Vi kalder det: Billesborg Cup. Vi spiller i to puljer imod to andre kristne friskoler: Billesborgskolen, Køge, og Lygten Skole, København. Træning vil finde sted de kommende torsdage i de almindelige idrætstimer. Når udvælgelse af elever til deltagelse har fundet sted, bliver det stort set kun disse elever, som deltager i idrætstimerne. De øvrige elever bliver på skolen og arbejder i lærecenteret. Yderligere information fremsendes senere.