Nr. 38 - 13. december 2013

Flot og farverigt

"Jul på Gideonskolen" fandt sted i fredags, den 6. december 2013. Trods voldsom vind var der stor opslutning fra familier og venner. Eleverne optrådte med musik, sang, dans og drama og alle aldersgrupper var med. Det blev et flot arrangement og vi modtog mange rosende og anerkendende ord fra mange gæster. Det var en stor glæde at kunne bringe den gode nyhed om Siyakhula. Vi så i billeder og hilsener det færdige skoleprojekt. Netop i torsdags, den 5. december 2013, blev det indviet. "Carry Your Candle" var afslutningssangen. Det var en opfordring til os alle sammen om at være lys i en mørk tid, og se og forstå Jesu fødsel på den måde. Jesus siger om sig selv: »Jeg er verdens lys. Den, der følger mig, skal aldrig vandre i mørket, men have livets lys.« (Johs. 8:12) Tak til alle medvirkende og tilstedeværende for en rigtig dejlig eftermiddag.

Et levende julekort

I går, torsdag, den 12. december 2013, besøgte en udvalgt elevgruppe Vallensbæk Rådhus for at bringe en hilsen i anledning af den forestående højtid. Det var 13. gang vi bragte en sådan hilsen, så det må siges at være en tradition. Eleverne spillede på deres instrumenter, sang og dansede. Vores ønske var at bidrage til en god stemning på Rådhuset og sige tak for endnu et år med rigtig godt samarbejde. Borgmester Henrik Rasmussen kvitterede på sin sædvanlig hyggelige og venlige måde.

Afhentning af juletræ

I mandags, den 9. december 2013, hentede 9. klasse årets juletræ i skoven omkring Bramsnæs. Dagen var også en hyggedag hos Else Lange, som bor der. Træet er nu pyntet og stå i skolens festsal og lyser op. Det kan ses fra Strandesplanaden til glæde for alle forbipasserende.

Sidste skoleuge

Næste uge er sidste skoleuge inden juleferien. Det er en relativ normal skoleuge. Vi har dog hver dag 10-15 minutters klip af en film vi viser for de forskellige aldersgrupper, men ellers kører skemaet som normalt.

Juleafslutning

På fredag, den 20. december 2013, er der juleafslutning. Det er sidste skoledag før juleferien. Alle elever møder til normal tid kl. 08:30. Skoledagen slutter kl.11:00, og der er igen SFO bagefter. Vi beder forældre med børn i SFO om at afhente børnene kl. 11 og finde anden pasningsmulighed denne dag. Vi har frokost med skolens personale, når børnene er gået hjem. Dagen starter med en gudstjeneste i salen, derefter går vi omkring træet og slutter med lidt hygge omkring bordene i spisesalen. Eleverne skal ikke have madpakker med. Vi glæder os til en hyggelig juleafslutning. Bemærk venligst, at det er KUN for BØRN.

Personalia

Benjamin Uhrenholdt er tilbage igen i sit skema på Gideonskolen. Praktikperioden er vel overstået. Velkommen tilbage!

Første skoledag i 2014

Første skoledag i det nye år er mandag, den 6. januar 2014. Det er en helt almindelig skoledag.