Nr. 37 - 06. december 2013

Jul på Gideonskolen

I eftermiddag mødes vi på Gideonskolen kl. 15:00. Vi glæder os til at se rigtig mange af vore familier, som sammen med os vil slå tonen an til den vigtige begivenhed om Jesu fødsel, som vi fejrer. Vi forventer en hyggelig fest med fokus på elevernes præsentationer. De har trænet rigtig meget - ikke mindst de to sidste uger. Det er altid spændende at se og opleve resultatet. Eleverne træner i små dele ad gangen, og først til sidst sættes det sammen til en helhed. Så i dag er det dagen, hvor resultatet afleveres til skolens familier. Velkommen til fest.

I næste uge

I næste uge starter vi på en anden af vore traditioner i forbindelse med julen. Et kvarter før vi spiser samles eleverne i forskellige aldersgrupper og ser en lille bid af en film, som vi har udvalgt til dem. Det er hyggetid, men med fokus på centrale begreber i julen: Familien, fred, venskab, omsorg mv. Vi tror, at også dette års valg af film vil inspirere på den rigtige måde.

Et levende julekort

Traditionen tro afleverer vi også i år et "levende julekort" på Vallensbæk Rådhus. En udvalgt del af skolens elever besøger rådhuset på torsdag, den 12. december 2013, kl. 14:00 og bringer en hilsen til borgmester Henrik Rasmussen og alle de andre medarbejdere. Eleverne spiller, danser og synger og bidrager dermed til den gode stemning på Rådhuset. På den måde vil vi også sige tak for et fantastisk samarbejde og fællesskab, som vi har nydt godt af - igen i år.

Siyakhula har fået sin skole

"Siyakhula Christian Academy" er en realitet. De sidste opgaver blev løst i går, torsdag, den 5. december. Eleverne går på sommerferie den 10. december, og skolens nye bygning er klar, når eleverne kommer tilbage midt i januar. Vi har modtaget denne hilsen fra Hennie Barry, som er projektleder:

Dear staff, students, parents and friends at the Gideonskolen!

Hello from a sunny and warm South Africa. Our average temperature is now about 27 and most days are beautiful and sunny, although we have had lots of rain for which we are grateful.

Words seems inadequate to express our gratitude for your amazing fundraising project for Siyakhula, but we truly are very grateful. It has been awesome to see your photos and dvds of the fundraising events and all the smiles and enthusiasm with which you did it. You are amazing. The staff and students at Siyakhula are very excited and every time I go there the children greet me with big happy smiles.

The learning centre are 50m2. We will be able to have 20 students. The teachers name is Zanele. We will be doing all the shopping for the equipment for the school.

I trust that this project will be a blessing to you just as it is to us and that God will open the floodgates of heaven and bless you abundantly. We will send regular updates and photos.

Please convey our sincere gratitude to everybody that was involved. Much love and blessings.

Hennie Barry, Project leader for Siyakhula

Biovidenskabeligt Fakultet

I mandags, den 2. december 2013, besøgte 9. klasse Biovidenskabligt Fakultet. Emnet for besøget var: Selvsamlende molekyler. Skoletjenestens medarbejdere guidede vore elever gennem teori og forsøg og det blev en rigtig god dag med nye erfaringer og oplevelser, som passer i elevernes pensum i fysik og kemi.