NYHEDSBREV

Nr. 30 - 11. oktober 2013 

Efterårsferie

I dag går vi på efterårsferie. Skolen er lukket i næste uge, og det er SFO’en derfor også. Nu er første del af skoleåret gået. Det er tid til at holde fri og være sammen med familie og venner, hvilket er godt og nyttigt for både elever og medarbejdere. Rigtig god ferie.


c
 

Arbejdsdag i Zoo

7. klasse var på arbejdsdag i Zoologisk Have i tirsdags, den 8. oktober 2013. Dagen startede tidligt. Eleverne mødte ved personaleindgangen allerede kl. 07:25 og derefter fulgte dagens program. Der skulle muges ud og fodres alt imens Zoo’s medarbejdere fortalte om dyrene, medarbejdernes uddannelser og daglige opgaver. Vi har almindeligvis et par hold af sted hvert år til denne spændende oplevelse. Vi var taknemmelige for at eleverne mødte i Zoo og tog direkte hjem bagefter. Det var ikke sikkert at Zoo’s særlige lugt passede ind på Gideonskolen. 

Vikingernes tid

3. og 4. klasse besøgte Nationalmuseet i tirsdags, den 8. oktober 2013. Besøget var en opfølgning af en workshop med historie på lejrskolen på Hvidekilde. En rundviser hjalp eleverne til en dybere forståelse af levevis i vikingetiden. Der blev også tid til at prøve en del af modellerne, som er sat op i børneområdet. En spændende og oplysende ekskursion. 

Bonusbutik

I onsdags, den 9. oktober 2013, afholdte vi skoleårets første bonusbutik. Ikke mindst for alle nye elever er det lidt af en spændende markedsplads. Elevernes mange opsparede bonus blev omsat til nyttige hverdagsting - både af betydning for skolen og til personlig fornøjelse. Eleverne købte også ture, som afvikles efter efterårsferien. Der var en forventning i luften, og forhallen var forvandlet til et supermarked. Det var sjovt, festligt og farverigt. 

Sundhedseksperimentarium

I går, torsdag, den 10. oktober 2013, deltog 9. klasse i et Sundhedseksperimentarium på Vallensbæk skole sammen med 9. klasserne fra lokalområdet. Gennem praktiske opgaver afprøvede eleverne deres reaktionstid, kondital, blodtryk og meget andet. Det var et forsøg på at vække positiv opmærksomhed for sund livsstil. 

Efter-fyraftens-møde

I går, torsdag, den 10. oktober 2013, havde vi inviteret ca. 40 forældre til at besøge Gideonskolen. Nogle af disse har ventet fra før sommerferien på en anledning til at besøge Gideonskolen. Det er altid en spændende anledning til at fortælle om vores skoles pædagogik, målsætninger, og kristne værdier. Ingen af de besøgende havde set en skole med den indretning og arbejdsform. Der var som altid en positiv opmærksomhed. 

Løb for Siyakhula

I dag stiller rigtig mange elever op og løber for Siyakhula. Vores elever har selv fundet sponsorer, som vil give penge til Siyakhula-projektet i forhold til det antal kilometer eleven løber. Det involverer derfor rigtig mange elever og deres familier, og vi tror, at det vil give indsamlingen et flot løft. På forhånd tak for indsatsen både ved at løbe og ved at give. 

Mere end 16.000 kr.

I mandags begyndte vi at fylde "termometeret" på skolen for at illustrere, hvor langt vi er kommet med indsamlingen. Der er nu kommer mere end 16.000 kr. ind. Det er en rigtig fin start, som vækker stor opmærksomhed. Se Info nr. 4, klik her!


Se flere billeder fra ugen, tryk HER