Nr. 24 - 23. august 2013

Godt i gang

Så er der gået 2 uger siden skolestarten, og vi er kommet godt i gang. De nye elever finder sig gradvist til rette på skolen og adopterer deres nye "liv". De får nye kammerater og daglige rammer, og der er mange nye voksne at forholde sig til. Vi er glade for, at de har navneskilte, det gør det lettere at lære deres navne at kende. De gamle elever skal finde hverdagens rytmer igen, og generelt går det rigtig fint. Der er nye faglige udfordringer for alle, og de fleste er kommet ud af "sommerferie-mode". Elevernes målskemaer styrer dagen, og da alle gerne vil løse flest mulige opgaver i skoletiden, er der stor aktivitet. Skemaet er gennemprøvet, og fungerer efter hensigten. I denne uge er vi startet med idræt og svømning, og også det synes at være velfungerende. SFO’en er kommet godt fra start. De nye elever finder hinanden i leg og andre aktiviteter efter skematiden. Alt i alt er skolen "sat på skinner", og det kører som forventet.

På vej til Sydafrika

9. klasse rejser sammen med Else Lange og Simon Jørgensen til Sydafrika onsdag, den 11. september 2013. De er tilbage fra skolerejsen søndag, den 29. september. Klassen vil både få en "Afrika-oplevelse" og deltage i elevkonferencen: All Africa Student Convention. Eleverne er i gang med deres forberedelser i øjeblikket, og enkelte timer tages ud af elevernes almindelige skema for at give dem mulighed for at træne. Forældre og elever mødes inden længe til en sidste opdatering inden afrejsen.

Politiet hjælper os

I torsdags i sidste uge, havde vi det første besøg af Vestegnens Politi. Vores forældre har godt styr på hastighed, sikkerhedsseler, kørekort o.a. almindelige ting. Vi erfarede, at nogle af de yngre elever stadig skal bruge siddepude og barnestol. Måske er det en god idé at checke reglerne omkring alder, højde og vægt.

Ansøgning om tilskud

Vi minder forældrene om tidsfristen til aflevering af ansøgning om tilskud til skolepenge og SFO. Ansøgningen skal afleveres senest mandag, den 2. september 2013. Er der brug for hjælp med at udfylde skemaet, står vi gerne til rådighed.

Forældremøde

Det første forældremøde i dette skoleår bliver tirsdag, den 3. september 2013 kl. 19:00 - ca. 21. Velkommen til alle forældre. Mødet falder naturligt i to dele: Generel information og orientering for alle i skolens festsal efterfulgt af tid sammen med klasselæreren. Der sendes yderligere besked hjem en uges tid før mødet.

Lejrskole

Den årlige lejrskole for alle skolens elever finder sted mandag den 9. til fredag, den 13. september 2013. Lejrskolen afholdes på Hvidekilde, som er kendt af os gennem mange år. Der sendes informationer hjem om lejrskolen inden længe.