Nr. 23 - 16. august 2013

Velkommen i skole

I mandags, den 12. august 2013, startede vi på det 17. skoleår i Gideonskolens historie. Vi bød velkommen til 151 elever, hvoraf de 17 var helt nye. Af dem startede 15 i Børnehaveklassen. Som sædvanlig var rigtig mange forældre mødt op til skoleårets første dag. Det er nemlig en festdag, når vi starter skole, og det var rigtig dejligt at møde de mange familier. Temaet for skoleåret er "taknemmelighed". Ib Johansen fortalte fra familiens rejse i Sydafrika om kontraster i livet og muligheden for at være taknemmelig for lidt eller meget samt at vise det over for ens nærmeste. I den forbindelse må vi ikke at glemme at sige tak til Gud, som dybest set er giveren af alt godt: "Tak Herren, for Han er god, Hans trofasthed varer til evig tid." Salme 107:1.

Velkommen til medarbejdere

Simon Jørgensen er kommet tilbage efter 6 måneders udstationering på Filippinerne. Benjamin Uhrenholdt fortsætter 3 dage om ugen, mens han færdiggør sin læreruddannelse. Rebekka Due Jensen, Kristoffer Riis og Gabriel Broholm er tidligere elever med afsluttet studentereksamen, som arbejder et år på Gideonskolen. Annette Hansen og Marie-Louise Riis hjælper til i skolestarten indtil de fortsætter deres studier. Velkommen til jer alle sammen.

Benjamin Uhrenholdt

SFO

Skolens SFO er åben kl. 7:00 - 16:30 de fire første af ugens dage. Fredag er der åbent kl. 7:00 - 16:00. SFO'en er for alle tilmeldte elever i Børnehaveklassen til 3. klasse. Når børnene kommer om morgenen skal man "aflevere" dem til Ingelise Johansen, som er ansvarlig for SFO'en. Når børnene hentes om eftermiddagen, skal man ligeledes kontakte SFO medarbejderen, så vi ved, hvilke børn, der er gået hjem. Hvis børnene afhentes af andre end forældrene, skal vi vide det på forhånd. Alle ændringer i pasningstidspunkter meddeles til Ingelise Johansen.

Svømning og idræt

Svømning og idræt fungerer efter skemaet fra næste uge. Eleverne skal huske bade- eller idrætstøj, håndklæde og andet nødvendigt til badning. 1. klasse har svømning om fredagene. Eleverne skal møde lidt tidligere denne dag. De skal være på skolen kl. 8:10. Vi har talt med forældrene om det, så alle er opmærksomme på den ekstraordinære situation.

Tilskud til betaling

Vi minder forældrene om tidsfristen til aflevering af ansøgning om tilskud til betaling af skolepenge og SFO. Vi skal have forældrenes ansøgning senest mandag, den 2. september 2013. Ansøgningen er baseret på familiens indkomstforhold i 2012. Er der væsentlige ændringer i forhold til det, kan man vedlægge en beskrivelse, så vi kan tage hensyn til de ændrede økonomiske forhold. Spørgsmål til dette kan rettes til Benedikte Back.

Politiet hjælper os

Vestegnens Politi har tilknyttet en betjent til Gideonskolen. Han vil komme af og til om morgenen og sikre at afleveringen af børnene foregår på betryggende vis. Vær selv opmærksom på, at du som forældre har check på sikkerhed, hastighed, kørekort mv.

Skolemælk

Hvis I ikke fik bestilt skolemælk til skolestarten, kan man bestille senest den 19. august 2013, så får barnet mælk fra uge 35. Betalingen gælder til og med januar 2014. Klik her for at komme til Skolemælks hjemmeside.