Nr. 22 - 28. juni 2013

Tak for endnu et skoleår

Så nåede vi til vejs ende med det 16. skoleår. Det er vemodigt at sende endnu en årgang videre til næste led i deres uddannelse og se de andre elever vokse et klassetrin ved starten af det næste skoleår. Det fortæller os, at tiden går hurtigt. Det er vigtigt at passe godt på dage, uger, måneder og år. De kommer ikke igen, men skal bruges med visdom. Vi glæder os over, at den nuværende 9. klasse er kommet godt igennem deres afsluttende prøver. Eleverne har generelt fået rigtig gode og flotte resultater og modtog ved afslutningsfesten i går deres afgangsbeviser med anerkendelse af en stor og fornem indsats. Det er en klasse, som har engageret sig meget i skolens liv og bidraget til manges glæde med deres kreativitet i dans, drama og musik. De er præget af sunde og værdifulde holdninger, som giver dem kvaliteter i livet, der vil bane vej for en god udvikling.

Flere af dem har været med i Gideonskolens flytning fra Glostrup til Vallensbæk. De har set vores nuværende bygning tage form og har selv lagt nogle af murstenene. De er vokset med skolen fra få elever til den fulde størrelse, som vi har i dag. Oplevelserne har været mange og righoldige, og for hver enkelt af dem vil minderne være personlige og måske lidt overvældende. Vi har i dag sagt "farvel" til dem, og der var mange tårer. Vi håber at se dem igen ved skolens forskellige arrangementer. Vi ønsker dem og deres familier en fortsat god og lykkebringende fremtid.

Afslutningsfest

Afslutningsfesten i går forløb flot. Vi var meget spændt på vejret, men det gik. Vi havde mulighed for at hygge os udenfor med mad og drikke. Aktiviteterne til børnene var velbesøgt, og der var tid til at sludre med hinanden. Festen startede i salen med uddeling af diplomer og afgangsbeviser. Dem var der rigtig mange af. Vi varierede programmet med forskellige elevoptræden med sang, musik og dans. Vi er glade for vores tradition og siger tak til alle for god opslutning og medvirken til et vellykket arrangement.

SFO i sommerferien

SFO’en er åben i den første og sidste uge af sommerferien - men KUN for elever, som er tilmeldt. Vi har nu planlagt aktiviteterne for eleverne, det er derfor rigtig vigtigt, at tilmeldte elever møder som aftalt. Er der brug for at ændre i disse, så kontakt Ingelise Johansen på skolens telefon.

Startpakken

Startpakken til næste skoleår er sendt hjem i denne uge. Det samme gælder ansøgningsskemaerne Ansøgning om Friplads- og SFO tilskud 2013-2014.

Kontakt i sommerferien

Såfremt forældre har brug for at kontakte os i sommerferien, kan det gøres ved henvendelse til skoleleder Ib Mogens Johansen på tlf.: 40 10 53 67 eller souschef Else Lange på tlf.: 20 97 47 68.

Skolestart

Det nye skoleår starter mandag, den 12. august 2013 kl. 9:00. Vi starter med en festgudstjeneste. Dagen er en introduktion til det nye skoleår og varer til kl.11:00. Der er ingen SFO denne dag. På gensyn.

Vi ønsker alle skolens elever og deres familier en rigtig god sommerferie.