Nr. 21 - 21. juni 2013

Velkommen til fest

På torsdag, den 27. juni 2013 kl. 15:30, inviterer vi alle skolens elever og deres forældre til afslutningsfest på Gideonskolen. Det er afslutning på det 16. skoleår på Gideonskolen. Vi glæder os til en dejlig anledning til at sige tak til forældre og elever for det skoleår, som snart er gået. Det er nemlig med stor glæde, vi ser tilbage på året, som er gået. Mange dejlige ting er sket, og ikke mindst har eleverne udviklet sig på alle områder af deres liv. Vi uddeler diplomer og afgangsbeviser samt synger, danser og spiller musik. Vi ser frem til fest, farver og fællesskab. Der er sendt en særlig indbydelse med eleverne hjem, og vi beder forældrene sende svartalonen med tilbage på skolen på mandag. Der afleveres et svar pr. familie. Vær opmærksom på parkeringsmulighederne. Der er ikke plads til biler på skolens parkeringsplads. Vi har i brevet, som er sendt med eleverne hjem, anvist forskellige muligheder.

Sommerrengøring

Det er også tid til rengøring af skolen og klargøring af skolen til næste skoleår. Vi håber rigtig mange forældre kan afse et par timer til at hjælpe os med denne vigtige opgave. Der er sendt besked hjem med mulighed for tilmelding. Mandag, den 1. juli 2012 kl. 14 - 18 eller tirsdag, den 2. juli 2012 kl. 13 - 17. Velkommen!

Glemt tøj

I løbet af næste uge lægger vi glemt tøj frem til gennemsyn. Der er igen samlet en del sammen, og vi vil gerne af med det inden sommerferien. Måske kan forældrene - især til de yngre elever - hjælpe os med at se det igennem, når de kommer forbi.

S-tog og S-bus

I perioden 28. juni til 11. august 2013 er der et omfattende broarbejde på tvillingebroen over Strandesplanaden. Det betyder stor aktivitet på broen og vejen, men der er passage i hele byggeperioden under broen, så man kan køre til skolen. Skinnerne tages op og der kører derfor ingen S-tog. Der indsættes S-busser i stedet. Det kan få betydning for vore elever på fredag i næste uge, som er sidste skoledag. Vi beder forældrene om at være ekstra opmærksom på børnenes skolevej.

Sidste skoledag

Sidste skoledag er på fredag, den 28. juni 2013. Skoledagen er fra kl. 08:30 til 11:00. Derefter tager skolens personale på udflugt, og der er derfor ingen SFO denne dag. Vi har tid til oprydning og slutter med en gudstjeneste, hvor vi også tager afsked med elever og andre, som forlader skolen. Der bliver en lille forfriskning inden eleverne sendes hjem. Eleverne skal ikke have frokost med på fredag.

SFO i sommerferien

Så er det sidste udkald vedrørende SFO i sommerferien. Forældre, som ønsker at benytte dette tilbud, skal kontakte Ingelise Johansen. Det gælder første uge (1. til 5. juli 2013) og sidste uge (5. - 9. august 2013).

Vestforbrænding

3. klasse har i onsdags besøgt Vestforbrænding. Det er et led i deres projektarbejde "Papirrødderne". Forældrene er tidligere blevet orienteret om projektet og besøget.