Nr. 20 - 14. juni 2013

Startpakken for 2013/14

Vi er næsten klar med skolens "startpakke" for det nye skoleår. Det er en samling vigtige informationer om det kommende skoleår, som vi har erfaring for, at forældrene har brug for. Særligt omkring lejrskolen i september. Vi kan se, at vi på skolens hjemmeside har haft forkerte datoer om lejrskolen. Det er nu ændret til de rigtige datoer: Mandag, den 9. til fredag, den 13. september. Vi ved, at enkelte forældre satser på "børnefrie" arrangementer, mens vi har deres børn med på lejr. Vi håber ikke at nogle kommer i klemme p.g.a. datoændringen. Startpakken sendes med børnene hjem inden vi går på sommerferie.

Bonusbutik

På torsdag, den 20. juni 2013, afholdes den sidste Bonusbutik i dette skoleår. Vi glæder os til igen at forkæle vore elever med belønning for deres store, daglige indsats på skolen. Det er eleverne i 9. klasse, som står for arrangementet. Det er også deres sidste Bonusbutik som elever på Gideonskolen. Vi tror, at det bliver en rigtig festlig dag.

SFO i sommerferien

Vi minder forældre om, at de skal kontakte Ingelise Johansen, hvis de er interesserede i at benytte skolens tilbud om SFO i åbningsugerne i sommerferien. Det gælder første uge (1. til 5. juli 2013) og sidste uge (5. - 9. august 2013).

Geologisk Museum

8. klasse har i dag et besøg på Geologisk Museum sammen med deres geografi- og klasselærer, Ulla Hansen. Vi har tidligere haft gode og inspirerende rundvisninger på museet. Vi tror, at det bliver en god dag for vore elever.

Vestforbrænding

4. klasse har i dag besøgt Vestforbrænding. Det er et led i deres projektarbejde "Papirrødderne". Forældrene er tidligere blevet orienteret om projektet og besøget.

2. klasse i Zoologisk Have

I onsdags, den 12. juni 2013, var 2. klasse på besøg i Zoologisk Have. Det er - som altid - en fest at besøge Zoologisk Have. Det gælder både oplevelsen med alle dyrene og fællesskabet ved at være sammen.

Billeder

Eleverne har i onsdags fået udleveret resultatet af fotografens billeder. Nu er det forældrene, som skal vurdere, om billederne skal beholdes, laves om eller returneres. Hvis man beholder dem, skal der betales. Hvis man ikke ønsker billederne, skal man selv sende dem tilbage til fotografen. Der kommer nærmere besked om mulig omfotografering.

Afslutningsfest

Vi glæder os til at se alle skolens forældre og elever til afslutningsfest torsdag, den 27. juni 2013 kl. 15:30.

Sidste skoledag

Sidste skoledag i dette skoleår er fredag, den 28. juni 2013. Skoledagen er fra kl. 08:30 til 11:00. Derefter tager skolens personale på udflugt, og der er derfor ingen SFO denne dag.