NYHEDSBREV

Nr. 09 - 15. februar 2013 

Forårs- & Påskefest

I tirsdags sendte vi en hastebesked til alle skolens familier med en invitation til Forårs- & Påskefest på Gideonskolen. Trods et kort varsel håber vi på, at alle skolens familier har tid, lyst og mulighed for at være med på torsdag, den 21. marts 2013 kl. 16:00 til ca. 17:30. Vi synes at Påsken er en vigtig kristen højtid - måske den vigtigste. Derfor er det naturligt for os at bruge anledningen til at samles. Eleverne er lige nu i fuld gang med træning af deres danse, musik og sang. Mange elever er involveret og det ser ud til at blive en spændende præsentation af Påskens budskab om at "Han lever!" - Jesus lever i dag. 

Snehvide i 4. klasse

4. klasse er ved at være klar med deres teaterstykke "Snehvide og de syv små dværge". Det er jo et klassisk eventyr, som med mellemrum dukker op i 4. klasse. Elevernes familier er inviteret til at overvære skuespillet på tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 16:30. Om formiddagen vil der være generalprøve og dagen efter vil alle skolens elever se opførelsen af skuespillet. Eleverne er vel forberedt og ser frem til at aflevere deres produkt. Velkommen til de inviterede. 

Uddannelsesansøgning

Eleverne i 9. klasse har afsendt deres ansøgninger om optagelse på ungdomsuddannelserne. Det var en lang proces med mange overvejelser, som nu er afsluttet. I tirsdags og onsdags fik de selv lov at til at "trykke på knappen" og afsende deres egen ansøgning. Nu venter vi på, at de forskellige uddannelsessteder henter og behandler ansøgningen. Det har været rigtig nyttigt for alle at overveje og vurdere sig selv i forhold til et fremtidigt krav om uddannelse og undervisning. Tillykke til jer alle sammen. Vi håber I får jeres ønske opfyldt. 

Jyllandsposten

Det var en flot oplevelse, vore elever havde i fredags, den 8. marts 2013. De var journalister for en dag og oplevede forskellige redaktioners arbejde med aktuelle begivenheder og længere forløb. Eleverne deltog i simulerede hændelser, som kunne have været rigtige. Det er sjældent, at man få lov til at komme bag kulisserne på et travlt dagblad. Megen ros til Jyllandsposten for et godt initiativ. 

Skolernes Sangdag

Fredag, den 22. marts 2013, deltager vi sammen med mange tusinde andre skoleelever i Danmark i Skolernes Sangdag. Vi følger streamet live TV og synger med sammen med landets mange andre elever. Det plejer at være festligt og inspirerende. Vi har trænet de forskellige sange igennem, så vi kan synge med.


 

Velkommen til

FORÅRS- & PÅSKEFEST

FOR HELE FAMILIEN

TORSDAG, den 21. marts 2013 kl. 16:00 - ca.17:30


Se flere billeder fra ugen, tryk HER