NYHEDSBREV

Nr. 07 - 01. marts 2013 

Velkommen tilbage

Så er vi i gang igen. Vinterferien er bag os og en ny arbejdsperiode ligger foran. Man kan diskutere om der er "forår i luften", men i dag er det 1. marts, og det er jo som bekendt den første forårsdag - så de kommer nok, de varmere og lysere dage. Vær dog fortsat opmærksom på vejret, så eleverne er klædt passende på til at klare eventuel frost og kulde. 

Undervisningsrapporter

I disse dage lægges sidste hånd på undervisningsrapporterne. De sendes hjem på mandag eller tirsdag, men frigøres elektronisk i løbet af weekenden, så man kan se dem på Gideonweb. Det kræver en særlig adgangskode, men det har de fleste forældre. Undervisningsrapporten er en samlet beskrivelse af elevens udbytte af undervisningen lige nu. Der er også andre væsentlige informationer til forældrene om eleven. Vi beder forældrene om at dele alt dette med deres dreng eller pige, så de mange ord præsenteres med opmuntring og motivation til det, der skal gøres fremover. 

Konsultationer

Det er på onsdag, den 6. marts 2013, vi mødes til konsultationer. Det er en tre-parts-samtale mellem læreren, eleven og forældrene. Vi glæder os til en frugtbar dialog om den enkelte elev og betragter konsultationen som en dejlig anledning til at fokusere specielt på den enkelte. Undervisningsrapporten danner grundlag for samtalen, men der er plads til at brede sig ud over alle skolerelevante emner. Tiden er dog begrænset til 20 minutter, men der plejer at være god tid. I denne uge har vi sendt den særlige invitation hjem, som giver mulighed for at ønske tid til samtalen. Vi skal gøre vort bedste for at imødekomme de mange ønsker. På mandag sendes tidsplanen med hjem, men den kan også ses på skolens hjemmeside i løbet af weekenden. Skulle der være behov for at ændre på tiderne, kan man kontakte skolens kontor, så vil vi gøre vort bedste. Velkommen til konsultationer. 

Praktikant

I marts måned har vi besøg af Marianna Pogosian, som er lærerstuderende. Som led i sin uddannelse skal hun praktisere på en skole med en anderledes pædagogik. Marianna har tidligere været elev på Gideonskolen og kender derfor skolens holdninger, værdier og hverdag. Vi glæder os til besøget og siger: Velkommen! 

Festsalen er fornyet

I løbet af vinterferien er skolens festsal blevet fornyet. Gulvet er slebet ned og lakeret. Det er en af skolens forældre, som er fagmand på området, som har påtaget sig opgaven. Salen ser meget smuk ud. Samtidig er den rengjort, og lydbordet med alt det andet udstyr er også fornyet. Det er en glæde at se resultatet. Tak til alle, som har hjulpet til med fornyelse. 

Journalist for en dag

Eleverne i 9. klasse skal på fredag, den 8. marts 2013 på besøg på Jyllandspostens redaktion i København. De er blevet udvalgt til at være "journalist for en dag". Eleverne deles i fire grupper og følger de forskellige redaktioners arbejde med færdiggørelse af stof til avisen. I næste uge modtager vi et klassesæt af avisen som en forberedelse til besøget.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER