Nr. 03 - 25. januar 2013

Billesborgcup i dag

I dag har vi haft en busfuld elever og medarbejdere til Billesborgcup. Det foregik i Ravnsborghallen i Herfølge. Vi spillede indendørs fodbold mod 3-4 andre skoler. Vi stillede med 4 hold: 2 i hver pulje. Vores elever har trænet de sidste par uger og var så klar, som de kunne blive til at dyste med de andre. Det er snart en mangeårig tradition, som vi fortsætter. Vi vil selvfølgelig gerne vinde pokalen, og det er da også sket nogle gange. Men vi er rigtig glade for at være med, og vi ønsker at det mere end noget andet skal være en festdag for alle - både vindere og tabere. Når nyhedsbrevet sendes ud kender vi af gode grunde ikke resultatet. Men skulle vi tabe, så har vi været med til at gøre nogle andre glade - nemlig: Dem, der vinder. Det er jo ikke så ringe endda. Vi har udlovet "fair-play-medaljer" til det hold, som viser størst hensyn, sammenhold og kammeratskab. Vi glæder os til at fortælle resultatet af dagen.

Snehvide og Kylle-Rylle

4. klasse forbereder i øjeblikket et skuespil, som vi opfører for eleverne og forældrene, når det er færdigt. Det er en tradition, som Benedikte Back har indført. Det kan være Askepot, Snehvide eller et andet kendt eventyr. Det er en nyttig proces, og det er et stort, men festligt arbejde. 3. klasse er næsten færdig med deres "læseteater". Det er en anden god tradition. Det opføres for de andre elever på skolen i dag. I år har man valgt "Kylle-Rylle". Mon ikke nogle forældre - eller måske bedsteforældre kender den historie?

Midtvejsmøde

Onsdags, den 6. februar 2013 kl. 19:00, inviterer vi alle skolens forældre til "Midtvejsmøde". Vi er nu nået til midten af skoleåret, og vil derfor gerne orientere forældrene om den aktuelle status på Gideonskolen. Der vil være en fælles orientering og efterfølgende samtale ved kaffebordene med skolens medarbejdere. Orienteringen omhandler mange sider af skolebilledet: pædagogik, personale, økonomi, planlægning mv. Vi beder skolens forældre om at reservere aftenen og glæder os til at mødes med rigtig mange. Velkommen.

Tilskud endnu engang

Skolens bestyrelse foretog i mandags fordeling af de tildelte midler som tilskud til skolepenge og SFO. I alt væsentligt er den officielle fordelingsnøgle benyttet. Alle forældre, som har søgt vil få en tilbagemelding en af de første dage. Nogle får afslag og andre får tilskud. Det styres af familiens samlede personlige indkomst.

Besøg i Børnehaveklassen

Så er vi startet på den omtalte besøgsrunde i Børnehaveklassen. Elever, som er tildelt plads i den kommende børnehaveklasse, besøger den nuværende en halv dag. Det er både for den nye elev og for os andre et spændende besøg, som vi har gode erfaringer med.

Det er så koldt derude

Det har også i denne uge været rigtig koldt. Eleverne har alligevel kunnet være ude i frikvartererne. Vi checker, at de er rimeligt klædt på med vanter, huer og halstørklæder. Vi beder forældrene primært om at sikre, at det er i orden. Tak for indsatsen.