Nr. 02 - 18. januar 2013

Tilskud

Kort før jul modtog vi besked om størrelse af de tilskud, vore forældre er berettiget til. Det gælder tilskud til befordring, skolepenge og SFO. Befordringstilskuddet er fastlagt på forhånd fra centralt hold, og vi har allerede sendt besked til de forældre, som er berettiget til det. Så snart vi får sedlerne tilbage med oplysninger om bankkonti, overfører vi pengene. På et lidt senere tidspunkt skal forældrene kvittere for modtagelsen af hensyn til skolens revision. Tilskuddet til betaling af skolepenge og SFO er også kommet og skolens bestyrelse tager på mandag stilling til fordelingen. Derefter sendes besked til alle ansøgere. Nogle får besked om tilskud, andre får desværre afslag. Vi forventer at udbetale disse tilskud inden udgangen af januar. Hvis skolen har tilgodehavender fra nogle af familierne bliver det trukket fra først. Eventuelle spørgsmål kan rettes til skolens leder.

Natalie Thomsen & Else Lange

Personalia

I dag har vi sagt farvel til Natalie Thomsen, som har hjulpet os siden september. Natalie skal videre med sin egen uddannelse. Tak for din gode indsats. Før jul sluttede Cecilie Andersen sin praktikperiode hos os. Nu har hun barselsorlov. Tak for hjælpen og held og lykke med fødselen.

Pia Brock er sygemeldt i øjeblikket. Vi ønsker hende god bedring og håber snart at se hende igen.

Annette Hansen er tiltrådt som medarbejder for at hjælpe med vikararbejde og læsning mv. Annette har været ansat to gange tidligere, og det er dejligt at se hende tilbage på skolen.

Simon Jørgensen har orlov i et halvt år. Sidste skoledag er den 25. januar 2013. Derefter skal Simon sammen med sin kone rejse til Filippinerne, hvor de skal arbejde med børn. Vi er sikre på, at det bliver en spændende opgave og ser frem til, at Simon kommer tilbage til det nye skoleår.

Benjamin Uhrenholdt indtræder i en del af Simon Jørgensens skema i begyndelsen af februar. Vi har haft besøg af Benjamin og glæder os rigtig meget, til han starter på Gideonskolen. Velkommen.

Der bliver lavet nye skemaer, så eleverne er opdateret om de små ændringer.

Smilende smiley

I onsdags, den 9. januar 2013, fik vi uanmeldt besøg af Arbejdstilsynet. Det var et positivt besøg med en god og konstruktiv dialog vedrørende medarbejdernes trivsel på Gideonskolen. Skolen blev gennemgået og anbefalinger og forslag blev givet. Konklusionen var god, og vi fortsætter med en smilende smiley på Arbejdstilsynets hjemmeside.

Billesborgcup

Vi er i fuld gang med træning til det indendørs fodboldstævne i Ravnsborghallen fredag, den 25. januar 2013. Eleverne er sat på hold, og har trænet i mandags og tirsdags. Der er træning igen på mandag og tirsdag i næste uge. Vi har aftalt buskørsel fra skolen fredag morgen. De involverede elever vil få skriftlig besked i begyndelsen af næste uge.

Børnehaveklassen 2013

I løbet af få dage sendes besked til de aktuelle elever til den kommende børnehaveklasse med start til august 2013. Eleverne vil blive inviteret til et besøg i den nuværende børnehaveklasse. Vi vil gerne hilse på dem og give dem en lille oplevelse ved at mødes med børnehaveklassen.