Nr. 39 - 14. december 2012

Flot og festligt

Det blev en rigtig dejlig og festlig eftermiddag i fredags med "Jul på Gideonskolen". Fremmødet var fantastik. Vi havde fuldt hus og endda flere i familierummet. Både i spisesalen og projektrummet havde vi streamet programmet fra festsalen, så rigtig mange fik et flot indtryk af elevernes optræden. De spontane bemærkninger bagefter var rosende og opmuntrende til vore elever og til programmet. Det var en stor glæde at være sammen med Gideonskolens familier i hele dens bredde. Tak for en rigtig dejlig eftermiddag.

Juletræet er hentet

I onsdags var elever fra 9. klasse i skoven for at hente skolens juletræ. Det er blevet en tradition at klassen har en hyggedag hos Else Lange, og et af dagens punkter er at skove træet. Træet hentes på Ryegaards skovarealer på Bramsnæs. Træet er nu sat op og pynter i salen og lyser ud på Strandesplanaden gennem det store vindue.

Glædelig jul til Rådhuset

I går, torsdag, den 13. december 2012, besøgte vi Vallensbæk Rådhus med en udvalgt gruppe af elever. Det handler ikke kun om jul, men også det. Vi vil bruge anledningen til at sige tak til borgmesteren og rådhusets medarbejdere for endnu et år med godt samarbejde og positive oplevelser i Vallensbæk.

Tilsyn

Palle Kristensen er tilsynsførende på Gideonskolen. Han besøgte os i mandags, den 10. december 2012, for at overvære undervisningen og blive orienteret om skolens aktuelle situation. Vi kender Palle Kristensen gennem mange år, og der er altid en positiv og frugtbar dialog.

Sidste uge før juleferien

På torsdag, den 20. december 2012, er det sidste skoledag inden juleferien. Alle elever møder i festtøj til normal tid. Skoledagen slutter kl. 11:00, så ingen skal have madpakker med, vi sørger for lidt sødt og godt inden eleverne sendes på juleferie. Når eleverne er sendt hjem kl. 11 har skolens medarbejdere deres julefrokost inden vi alle sammen holder ferie.

Ingen SFO

Der er ingen SFO på torsdag efter juleafslutningen. Vi håber alle kan finde alternativ pasning til deres børn. For god ordens skyld gør vi også opmærksom på, at SFO’en er lukket i juleferien.

Første skoledag i 2013

Første skoledag i det nye kalenderår er torsdag, den 3. januar 2013. Det er en helt almindelig torsdag. Eleverne møder kl. 08:30 som sædvanlig, og vi følger skemaet. Der er SFO med normale åbningstider.

Sidste nyhedsbrev i 2012

Dette nyhedsbrev er det sidste i 2012. Når vi ser tilbage på de mange nyhedsbreve, fortæller de en historie om rigtig mange begivenheder, som har fundet sted i årets løb. Det er spændende læsning. Når man ser billeder uge for uge om de samme begivenheder, så understreger det livet bag de trykte bogstaver.

Glædelig jul og godt nytår

Vi ønsker alle skolens elever, familier og venner en rigtig glædelig jul og et godt og velsignet nytår 2013.