NYHEDSBREV

Nr. 38 - 07. december 2012 

Jul på Gideonskolen

I eftermiddag samles vi på Gideonskolen til et stort arrangement: Jul på Gideonskolen. Jesu fødsel er en særdeles vigtig begivenhed i den kristnes liv. Gud greb ind i historien og banede en vej tilbage til fællesskab med Gud. Der er så mange traditioner omkring jul, og TV og forretninger har valgt deres indfaldsvinkler. Vi forsøger at finde ind til kernen i den kristne højtid og har flyttet fokus væk fra det kommercielle og det ydre for at give skolens elever nogle klare signaler om det fantastiske ved, at "Gud blev menneske og tog bolig iblandt os" - ja, faktisk ønsker Han at tage bolig i os. Vi har valgt nogle traditioner på Gideonskolen, som vi holder fast i. I næste uge starter vi med små daglige filmklip i de forskellige aldersgrupper. Vi sætter juletræet op, så det kan ses udefra gennem det store vindue i salen. Vi har musik kørende i forhallen om morgenen og i frikvartererne. Vi håber det giver inspiration og en god stemning. 

Sne er sjovt

I den forløbne uge har vi haft den første sne i år - og rigtig meget af den. Det er jo hyggeligt, selv om det giver en del ekstra arbejde med at rydde. Skolens elever må gerne lege med sneen, men de må ikke kaste med den, sparke den på andre, eller gøre andet, som generer de andre eller gør dem våde. Vi minder også om fornuftigt overtøj, så man kan holde sig varm og tør også selv om der skulle komme lidt sne i løbet af dagen. 

Vi besøger Rådhuset

På torsdag, den 13. december 2012, besøger vi Vallensbæk Rådhus. Det er en tradition, som vi meget gerne vil holde fast i. Vi har gjort det lige siden 2001, da skolen flyttede til Vallensbæk. Vi bringer borgmesteren og de øvrige medarbejdere et "levende julekort", som vi ved bliver modtaget med glæde. Nogle af vore elever synger, spiller og danser og afleverer små hilsener til personalet på rådhuset. Det er en god anledning til at holde kontakten ved lige og vore elever ser frem til at hilse på alle, men ikke mindst borgmester Henrik Rasmussen, som gerne har borgmesterkæden på. 

Juleafslutning

Torsdag, den 20. december 2012, er sidste skoledag inden jul. Det er vores juleafslutning med eleverne. Alle møder i festtøj til normal tid. Skoledagen slutter kl. 11:00, så ingen skal have madpakker med. Der er ingen SFO denne dag. Medarbejderne har deres julefrokost, når eleverne er sendt hjem kl. 11. Vi håber alle kan finde alternativ pasning til deres børn. 

Ingen SFO

For god ordens skyld minder vi forældre med børn i SFO om, at SFO’en er lukket i juleferien. 

BH-klassen til august 2013

I denne uge har vi bedt om gentilmelding fra forældre, som har deres børn skrevet op til Gideonskolens børnehaveklasse, som starter til august 2013. Tilslutningen er meget stor. Der er tilmeldt mere end dobbelt så mange, som vi har plads til. Vi forsøger på bedste vis at prioritere blandt eleverne på ventelisten. Forældrene vil hører nærmere i løbet af de næste 14 dage.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER