Nr. 35 - 16. november 2012

Velkommen i Sivskoven

I mandags indviede vi det nye legeareal foran skolen. Ib Johansen udtalte nogle bevingede ord, hvorefter 9. klasses elever klippede snoren over mange steder. Oliver Sonne var den første, som viste vej gennem Sivskoven. Derefter var der adgang for elever i klasseorden - de mindste først. Vejret var godt - tørt og gråt - men fint nok til at tage nyerhvervelsen i brug. Vejret har holdt hele ugen på samme niveau, så vi haft glæde af Sivskoven alle dage. Sivskoven fungerer godt. Der er helt forståeligt stor trængsel i øjeblikket. Alle skal prøve alt i denne uge. Vi har fast vagt ved Sivskoven i øjeblikket og forsøger at få nogle erfaringer med, hvor der er lidt "farligt", og hvor der er knudepunkter. Med lidt tålmodighed fungerer det hele rigtig godt. Tillykke med det - pas godt på det - brug det med omtanke.

BH-klasse til næste år

I løbet af næste uge sender vi besked til alle, som er skrevet op til den kommende børnehaveklasse med start i august 2013. Nogle af disse er lovet plads; andre står på venteliste. Alle skal melde tilbage, hvis de er interesseret i at fastholde deres plads. Derefter vil vi invitere til besøg i den nuværende børnehaveklasse, så vi kan hilse på hinanden. Det vil ske i løbet af januar / februar 2013. Vi ved, at der er mange tilmeldt denne årgang, så der bliver næppe plads til alle - desværre.

Uddannelsesmesse

På tirsdag, den 20. november 2012 , deltager eleverne fra 8. og 9. klasse i en Uddannelsesmesse i Forum. Det er et arrangement vi har prøvet før, og det har været en god oplevelse for eleverne. For nogle elever er det lidt "mærkeligt" at skulle forholde sig til et videre uddannelsesperspektiv. Men der er ikke så lang tid til, at forandringerne skal ske. I løbet af januar vil vi intensivere uddannelsesinformationer til 9. klasse i forbindelse med deres valg af ungdomsuddannelse. Det vil vi orientere nærmere om.

Fat om finanserne

På torsdag, den 22. november 2012, har 9. klasse et særligt arrangement i Ungdomsbyen i Rødovre. Emnet er "Fat om finanserne" og er tilrettelagt af forsikringsselskabet Tryg og banken Nordea. Eleverne vil få en grundlæggende indføring i økonomi og forsikringer. Vi har prøvet det før med rigtig godt udbytte og ser frem til en spændende dag.

Efter-fyraftens-møde

Nu er det tid igen til at invitere interesserede forældre til et efter-fyraftens-møde på Gideonskolen. Det bliver tirsdag, den 27. november 2012 kl. 16:15. Det er første efter-fyraftens-møde i dette skoleår, og der er rigtig mange interesserede forældre. Vi ser frem til at præsentere skolen og især fortælle om skolens pædagogik og kristne profil.

Jul på Gideonskolen

Reservér fredag, den 7. december 2012 kl. 15 - ca. 17 til en hyggelig og festlig eftermiddag på Gideonskolen. Alle skolens familier er hermed inviteret til "Jul på Gideonskolen". Velkommen.