Nr. 33 - 02. november 2012

Konsultationer

På onsdag, den 7. november 2012 afholder vi forældre-lærer-elev-konsultationer. Det er første gang i dette skoleår, og vi glæder os til at mødes med forældre og elever for at tale om den enkelte elevs udbytte af undervisningen. I løbet af weekenden bliver den elektroniske udgave af undervisningsrapporterne givet fri. Forældre, som har adgangskode til Gideonweb kan se rapporten. Papirudgaven udleveres på mandag eller tirsdag. Vi sender to eksemplarer med hjem. Det ene skal underskrives og afleveres på skolen senest ved konsultationen. Der er lagt en tidsplan, som findes på Gideonskolen hjemmeside og også sendes med hjem i trykt form. Skulle der være behov for ændringer beder vi forældrene kontakte skolens kontor, så prøver vi at finde en løsning. I den gule forhal er der gjort klar til lidt fællesskab med kage, kaffe, saft mv. Det er tænkt som en lille hyggestund, mens man venter. Velkommen til konsultationer.

Udbygning af legepladsen

Så er vi i gang med at udbygge legepladsen. Det startede så småt i tirsdags og kommer til at vare nogle dage. Det vækker naturligvis en del opsigt - på den gode måde. Planen har været præsenteret ved forældremødet i september. I store træk etableres et aktivitetsområde foran den store bygning mod Strandesplanaden. Det forbindes med det gamle legestativ via en ny rutsjebane og en bane med aktiviteter som: Armgang, netvandring, balancebom, stub-bane mv. Vi glæder os til det bliver klar til brug og tror det skal blive en god fornyelse i skolegården.

Bonusbutik

I torsdags, den 1. november 2012, afviklede vi den første bonusbutik i dette skoleår. Langt de fleste har prøvet det før eller hørt om det. Vi markerer elevernes gode og solide arbejdsindsats i hverdagen ved at give dem bonus. Det får de hver uge, og nu er de samlet sammen til rigtig mange "points". Bonus er en slags "matadorpenge", som kan bruges i butikken til at købe ting og sager. Noget til leg og sport, noget til arbejdspladsen og undervisningen og andet til "tant og fjas". Der er også mulighed for at købe ture f.eks. til svømning, bowling og McDonald's. Vi er helt sikre på, at eleverne har fortalt om det derhjemme. Se også de mange billeder på nettet fra begivenheden.

Lys på med Ludvig

I hele november har 4. klasse et projekt, som heder: Lys på med Ludvig. Det er en kampagne om at være synlig i mørket både på cykel og som fodgænger. Kampagnen er tilrettelagt af Cyklistforbundet i samarbejde med politiet og Trygfonden. Vi har de senere år valgt at benytte denne kampagne til at gøre opmærksom på trafiksikkerhed. Eleverne får forskellige hjælpemidler udleveret.

Ind i november

Så har vi taget hul på årets næstsidste måned. Det er blevet november. Vi har fornemmet dage med kulde, men generelt har vi været forskånet for det kolde efterår; men det kommer nok. Vi har nogle særlige arrangementer i november. Ud over konsultationen den 7. november, er der besøg af en musiker til 1. og 2. klasse fredag, den 16. november. De ældste klasser skal til uddannelsesmesse i Forum den 20. november og 9. klasse har et besøg i Ungdomsbyen den 22. november. 8. klasse skal til Berlin den 26. - 30. november. Og så er der alt det andet, som sker, der giver kolorit over hverdagen.