Nr. 24 - 17. august 2012

Velkommen i skole

I mandags, den 13. august 2012, startede vi Gideonskolens 16. skoleår. Det var en stor glæde at byde velkommen til 153 elever - heraf 18 helt nye. De 15 af disse er startet i børnehaveklassen. Vi havde fuldt hus til festgudstjenesten og mere end 100 forældre og bedsteforældre deltog. Vejret var fantastisk og dannede en fin ramme om den første skoledag. Især for børnehaveklassens elever var det en stor dag. En ny fase i deres liv starter. Også for forældrene er det noget helt særligt. Alt forløb godt. Vi mødte kun glade og forventningsfulde elever og positive forældre. Årets tema var: "Der skal kun én til at skabe en forandring". Vore elever blev opfordret til at være "den ene", som går foran, som sætter noget i gang, som skaber den gode stemning, som siger de positive ord og dermed baner vej for de gode valg. Velkommen til et nyt skoleår.

SFO

Skolens SFO er åben kl. 7 - 16:30 de fire første af ugens dage. Fredag er der åbent kl. 7 - 16. SFOen er for alle tilmeldte elever i børnehaveklassen til 3. klasse. Når børnene kommer om morgenen skal man aflevere dem til Ingelise Johansen, som er ansvarlig for SFOen. Når børnene hentes om eftermiddagen, skal man ligeledes kontakte SFO medarbejderen, så vi ved, hvilke børn vi har ansvar for. Hvis børnene afhentes af andre end forældrene, skal vi vide det på forhånd. Alle ændringer i pasningstidspunkter meddeles til Ingelise Johansen.

Musik og træning

I mandags fik eleverne sedler med hjem med tilmelding til træning og bestilling af fløjter til musikundervisningen. Det gælder elever i 3. - 9. klasse. Vi har nu fået de fleste sedler retur og kan derfor organisere undervisningen. Det betyder, at al træning og musikundervisning fungerer i fuldt omfang fra næste uge. Se venligst elevernes skema, så nødvendige ting til undervisningen medbringes de rigtige dage.

Svømning og idræt

Svømning og idræt fungerer efter skemaet fra næste uge. Eleverne skal huske bade- eller idrætstøj, håndklæde og andet nødvendigt til badning. 1. klasse har svømning fra på fredag. Eleverne skal møde lidt tidligere denne dag. De skal være på skolen kl. 8:15. Vi har talt med forældrene om det, så alle er opmærksomme på den ekstraordinære situation.

Tilskud til betaling

Vi minder forældrene om tidsfristen til aflevering af ansøgning om tilskud til betaling af skolepenge og SFO. Vi skal have forældrenes ansøgning senest mandag, den 3. september 2012. Ansøgningen er baseret på familiens indkomstforhold i 2011. Er der væsentlige ændringer i forhold til det, kan man vedlægge en beskrivelse, så vi kan tage hensyn til de ændrede økonomiske forhold. Spørgsmål til dette kan rettes til Benedikte Back. Yderligere information kan læses i Startpakken 2012-2013.

Forældrekursus

Alle nye forældre - og andre, som ikke tidligere har deltaget - inviteres til forældrekursus lørdag, den 8. september kl. 9 - ca. 12 på Gideonskolen. Vi ønsker at give vore forældre et intro-kursus, så de får større viden om Gideonskolens historie og pædagogiske baggrund.