Nr. 23 - 29. juni 2012

God sommerferie

Så er det 15. skoleår slut på Gideonskolen. Vi har sendt alle eleverne på sommerferie. De fleste vil vi møde igen efter ferien i de nye klasser. For 9. klasses vedkommende skal alle eleverne videre i nye sammenhænge. Derfor er det noget særligt at sige "farvel" til dem. Flere af dem har været på skolen siden børnehaveklassen, så vi har kendt hinanden gennem mange år. Det var en glæde at udlevere deres afgangsbeviser ved skolefesten i går, torsdag, den 28. juni 2012. Eleverne har generelt klaret sig rigtig godt, og vi ønsker dem tillykke med de fornemme resultater. Det var også en stor glæde at møde rigtig mange af vore tidligere elever ved skolefesten. Flere af dem kom med hue på. De har afsluttet gymnasiet. Tillykke til dem. Det er vemodigt at sige farvel, og også i år oplevede vi tårer og mange varme kram ved afskeden på skolen i dag. Vi vil ønske alle vore elever og deres familier en rigtig god og velsignet sommer samt et varmt "på gensyn" til det nye skoleår. Pas godt på hinanden.

Afslutningsfest

Afslutningsfesten i går forløb flot. Vejret var fint og det gav muligheder for at hygge sig udenfor med mad og drikke. Aktiviteterne til børnene var velbesøgt, og der var tid til at sludre med hinanden. Festen startede i salen med uddeling af diplomer og afgangsbeviser. Dem var der rigtig mange af. Vi varierede programmet med forskellige elevoptræden med sang, musik og dans. Vi er glade for vores tradition og siger tak til alle for god opslutning og medvirken til et vellykket arrangement.

Glemt tøj

I denne uge har vi lagt glemt tøj frem til eftersyn. Det vil også være fremme de første dage i næste uge, så forældre kan se det igennem.

Sommerrengøring

Traditionen tro inviterer vi alle forældre til at hjælpe os med den årlige sommerrengøring. Den finder sted mandag og tirsdag, den 2. og 3. juli 2012. Tak til alle, som har lovet at hjælpe os med at gøre skolen flot til det nye skoleår.

SFO i sommerferien

SFO’en er åben i den første og sidste uge af sommerferien - men KUN for elever, som er tilmeldt. Vi har nu planlagt aktiviteterne for eleverne. Flere dage er der ekskursioner. Det er derfor rigtig vigtigt, at tilmeldte elever møder som aftalt. Er der brug for at ændre i disse, så kontakt Ingelise Johansen på skolens telefon.

Startpakken

Startpakken til næste skoleår er sendt hjem i forrige uge. Den er også tilgængelig på skolens hjemmeside. Det samme gælder ansøgningsskemaer om tilskud til SFO og skolepenge.

Kontakt i sommerferien

Såfremt forældre har brug for at kontakte os i sommerferien, kan det gøres ved henvendelse til skoleleder Ib Mogens Johansen på tlf.: 40 10 53 67 eller souschef Else Lange på tlf.: 20 97 47 68.

Skolestart

Det nye skoleår starter mandag, den 13. august 2012 kl. 9:00. Vi starter med en festgudstjeneste. Dagen er en introduktion til det nye skoleår og varer til kl.11:00. Der er ingen SFO denne dag. På gensyn.