Nr. 21 - 15. juni 2012

Spildevand

3 klasser har i tirsdags besøgt Spildevandscentret Avedøre. Centeret har et særdeles fornemt program, som vi har prøvet flere gange. Vi får stillet en bus til rådighed, og vi hentes og bringes. Der holdes foredrag om spildevandets kredsløb og vi ser mulighederne for at rense vandet. Rundvisningen på centeret er imponerende. Det giver respekt for vores vandforbrug og vandspild, og skaber forhåbentlig sunde holdninger. Denne gang var det 3. til 5. klasse sammen med seks af skolens lærere, som var af sted.

Geologisk Museum

I dag er 8. klasse på besøg på Geologisk Museum. Det er et led i geografiundervisningen. Det er altid godt at få syn for sagen og hænder på det konkrete i undervisningen. Vi er sikker på at vore elever får en god oplevelse.

SFO i sommerferien

Vi nærmer os sommerferien, og det er tid til at planlægge SFO’en for de børn, som har brug for den. SFO’en er åben fra kl. 07:00 til 16:30 (fredag dog kun til kl. 16:00). SFO’en er åben den første og den sidste uge i sommerferien. Vi beder de forældre, som er interesseret, om at henvende sig til Ingelise Johansen for at høre nærmere.

Bonusbutik

I går, torsdag, den 14. juni 2012, havde vi skoleårets sidste bonusbutik. Som altid blev det en spændende dag med fest og farver. Eleverne nød den ekstra opmærksomhed på deres arbejde, som skolens bonus er udtryk for. Der blev købt og leget med nogle af tingene og reserveret plads på de ture, som man også kunne vælge.

Startpakke til næste skoleår

Vi er næsten færdig med startpakken til næste skoleår. Den indeholder som sædvanlig alle relevante oplysninger i forbindelse med skolestarten. Der er desuden ansøgningsskema til Friplads- og SFO-tilskud og tilmelding til SFO. Vi sender "startpakken" med eleverne hjem i løbet af næste uge. Vi beder forældrene være opmærksomme på dette.

Efter-fyraftens-møde

I går eftermiddags afholdte vi det sidste efter-fyraftens-møde i dette skoleår. Igen havde vi rigtig mange besøgende, som var interesseret i at få børn ind på skolen.

Projekter i 1. klasse

I denne uge har 1. klasse gennemført en række natur og teknik forsøg. Klassen har været delt i 3 hold og har haft en sjov og festlig oplevelse sammen med Sanne Madsen.

Afslutningsfest

Vi minder igen om skolens afslutningsfest, torsdag, den 28. juni 2012 kl. 15:30. Reserver eftermiddagen til Gideonskolen. Vi ved, at det for nogle forældre er lidt tidligt på dagen i forhold til deres arbejdstider, men vi håber at det vil være muligt at "flekse", afspadsere eller andet tilsvarende, så man kan være med. Alle skolens elever og deres forældre er inviteret. I programmet indgår blandet andet udlevering af diplomer og afgangsbeviser samt elevernes optræden, derefter er der grillparty udenfor. Velkommen!