NYHEDSBREV

Nr. 20 - 08. juni 2012 

Juni måned

Vi er godt inde i juni måned - den sidste skolemåned i dette skoleår. Der er mange ting på programmet i denne måned for at afslutte skoleåret på den rigtige måde. Vi samler op på de vigtigste datoer og begivenheder i dette nyhedsbrev, så alle kan være bedst muligt forberedt. Hold øje med datoerne på skolens hjemmeside under "vigtige datoer". Der har været en del "løse" fridage i de senere uger, som vi har været glade for, men nu ser vi frem til de næste "normale" uger med fuldt arbejdsprogram. 

Kommende BH-klasse

I eftermiddag, fredag, den 8. juni 2012, mødes alle nye elever til den kommende børnehaveklasse sammen med deres forældre. Det er første gang alle ser hinanden, og det plejer at være en festlig anledning som optakt til skolestarten efter ferien. En ny generation starter på Gideonskolen - velkommen! 

Efter-fyraftens-møde

På torsdag, den 14. juni 2012, har vi igen inviteret interesserede forældre til "efter-fyraftens-møde". Det er den obligatoriske præsentation af skolen, som følger efter tilmeldingen af elever. Der har igen samlet sig ca. 30 nye kontakter, og det er anledningen til endeligt at afklare, om man reelt ønsker Gideonskolen til sine børn. Velkommen! 

Projekt borde og bænke

I torsdags, den 2. juni 2012, indgik elever fra 6. klasse i et projekt sammen med skolens snedker. Vi har længe ønsket at forny planker i borde og bænke og male dem. Det blev vi stort set færdige med på en dag. Eleverne var ivrige og engagerede sig og gjorde en flot indsats. 

Bonusbutik

På torsdag, den 14. juni 2012, afvikles den sidste bonusbutik i dette skoleår. Eleverne har gennem lang tid indsamlet bonus, som nu bliver omsat til praktiske ting og sager eller udflugter. "Bonus" er konkrete belønninger til eleverne for deres ansvarlige og gode indsats i det daglige arbejde på skolen. Det er "matadorpenge", som de modtager løbende og nu kan bruge i bonusbutikken. Det er en dag med fest og farver på Gideonskolen. 

Tysk til næste år

Eleverne i 6. klasse har i denne uge fået besked om undervisningen i tysk til næste skoleår. Tysk er fortsat et tilbudsfag. Det betyder, at skolen skal tilbyde faget, men det er ikke et obligatorisk fag. Derfor skal eleverne tilmelde sig. Tilmelding skal finde sted i løbet af næste uge. 

Skolebilleder

I mandags fik alle eleverne billeder med hjem. Forældrene skal vurdere, om de ønsker at beholde dem eller ej. Der er ingen købetvang. Hvis man ikke ønsker billederne skal de sendes retur til firmaet. I modsatte fald skal man betale. 

Afslutningsfest

Torsdag, den 28. juni 2012 kl. 15:30, er der afslutningsfest på Gideonskolen. Alle skolens elever og deres forældre er inviteret. Programmet er todelt. Først samling er i festsalen med udlevering af diplomer og afgangsbeviser og tid til at se eleverne optræder, derefter er der grillparty udenfor. Vi tror og håber på godt vejr til det. Velkommen!


Se flere billeder fra ugen, tryk HER