Nr. 15 - 27. april 2012

Afsluttende prøver

Vi har haft generalprøve i matematik for 9. klasse i onsdags. Det har været godt at prøve modellen for alle eleverne. Salen har været indrettet som til de rigtige prøver og alle har kunnet opleve rummet, stilheden og muligheden for koncentration. Fra næste uge er det alvor. Eleverne i 9. klasse skal til følgende skriftlige prøver:

Onsdag, 2. maj 2012, kl. 09:00 - 10:00: Matematiske færdigheder (FSA)
Onsdag, 2. maj 2012, kl. 10:00 - 13:00:
Matematisk problemløsning (FSA)
Torsdag, 3. maj 2012, kl. 09:00 - 10:00:
Dansk, retskrivning (FSA)
Torsdag, 3. maj 2012, kl. 10:00 - 10:30:
Dansk, læsning (FSA)
Mandag, 7. maj 2012, kl. 09:00 - 12:30:
Dansk, skriftlig fremstilling (FSA)
Tirsdag, 15. maj 2012: kl. 09:00 - 10:00:
Geografi - Internetprøve (FSA) (prøven varer 30 minutter)

Planen for de mundtlige prøver er også lagt. Alle oplysninger om prøverne findes på skolens hjemmeside. Her kan man finde datoer og vilkår. Vælg "Lovkrav" i menuen og derefter "Folkeskolens afsluttende prøver på Gideonskolen", Det er en vigtig og spændende del af skoleforløbet at afslutte med disse prøver. De fleste elever oplever det også lidt vemodigt. Nu nærmer man sig afslutningen på et langt grundskoleforløb. Alle skal videre i andre uddannelser efter sommerferien. Vi ønsker det allerbedste for vore elever til deres prøver. Eleverne har fri, når prøven er overstået.

Prøver i udtræk

I onsdags, den 25. april 2012 offentliggjorde vi de fag, som er udtrukket til vore elever i år. I naturfagsgruppen blev geografi udtrukket. Det er en internetprøve på 30 minutter. I den humanistiske faggruppe blev kristendomskundskab udtrukket. Det er en mundtlig prøve.

Billeder fra Berlin

8. klasse kom hjem i fredags efter en meget spændende og udbytterig uge i Berlin. De havde oplevet et dejligt fællesskab. Planerne blev fulgt og heldigvis forløb alt uden uheld. Vejret var rigtig godt. Der er rigtig mange billeder fra turen på skolens hjemmeside. Nyd dem og glæd jer sammen vore elever over nogle dejlige minder.

Skolefotografering

Årets skolefotografering finder sted fredag, den 11. maj 2012. Det er Dansk Skolefoto, som vi har benyttet i alle årene, som også står for det denne gang. Alle eleverne får i næste uge bestillingssedler med hjem. Det er vigtigt at de udfyldes og sendes med i skole igen. Klasselærerne samler sedlerne, så de er klar til fotografen.

Sømanden William

2. klasse har afsluttet et fælles projekt i dansk i denne uge. De har kaldt det: "Sømanden William på de syv have." Det er en flot fælles indsats, som er resulteret i en lille bog med Williams oplevelser på havene. Tillykke med det, 2. klasse, I er rigtig dygtige.

Årsmøde

Invitation til Årsmøde. Velkommen alle forældre til årsmøde på Gideonskolen onsdag, den 23. maj 2012 kl. 19:00.