NYHEDSBREV

Nr. 05 -  03. februar 2012



 

Vinteren kom alligevel

Så fik vi alligevel vinterkulde med sne og glat føre. Vinden blæser noget og gør kuldegraderne ekstra massive. Vi har ret faste regler på skolen om leg med sne. Vi tænker meget på børnenes sikkerhed og tryghed. Derfor må man gerne lege med sneen: bygge snemænd og andre skulpturer. Man må ikke kaste med sne eller gøre andet, som kan genere de andre elever. Vi ved godt, at det er et naturligt ønske hos nogle, men det må ske på anden vis derhjemme. Samtidig er det en flot tid med smukt vejr og lidt variation i den mørke tid.



 

Kyndelmisse

Den 2. februar er det Kyndelmisse. Det er en gammel dansk helligdag, der hvert år falder på denne dag. Kyndelmisse er en fordanskning af de latinske ord for lysmesse. Det er dagen, hvor det markeres, at halvdelen af vinteren er gået. Så vi går lysere - og varmere - tider i møde.



 

Billesborg Cup

Vi havde en festlig dag i fredags ved det indendørs fodboldstævne sammen med de andre skoler. Der var høj stemning og store forventninger. Alle gjorde en stor indsats og satsede meget på at vinde. Selv om vi vandt en del kampe, måtte vi overlade pokalerne til andre. Pulje 1 klarede sig bedst og kom i finalen. Det blev til sølvmedaljer, og vi er rigtig stolte og glade for det. I øjeblikket overvejer de tilstedeværende medarbejdere, hvilket hold vi vil tildele fair-play medaljerne. Det er noget lokalt på Gideonskolen. Vi lægger stor vægt på elevernes sprog og opførsel ved en sådan anledning, og det indgår sammen med samarbejde og opmuntringer på et hold. I næste uge vil eleverne få disse medaljer.



 

Besøg i Folketinget

I går, torsdag, den 2. februar 2012, var 8. og 9. klasse på besøg i Folketinget. Det var en stor oplevelse - især for dem, som ikke havde været på Christiansborg før. Den historiske ramme med Grundloven og billederne af de mange statsministre er noget for sig. Eleverne fik også lejlighed til at overvære en debat i Folketingssalen. Besøget sluttede med en frokost i Snapsetinget.



 

Tilskud udbetalt

Vi har først på ugen overført tilskud vedrørende skolepenge, SFO og befordring til forældre som er berettiget til det. De enkelte har modtaget besked om overførslen.


 

HUSK PÅ

Midtvejsmøde

Torsdag, den 16. februar 2012 kl. 19:00

Det gælder alle skolens forældre. Velkommen!


Halvvejs

Vi er halvvejs gennem skoleåret og har kun godt at sige om den forløbne tid. Eleverne arbejder godt og opmærksomt og udvikler sig generelt tilfredsstillende. Der er en dejlig stemning på skolen både i samarbejdet mellem medarbejderne og i forhold til det sociale miljø mellem eleverne. Der er også hele tiden brug for voksne til at kanalisere den gode stemning. Tak for samarbejdet med forældrene på skolen.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER