Nr. 04 -  27. januar 2012

Tilskud til skolegang

I onsdags, den 25. januar 2012, sendte vi besked med eleverne hjem om forskellige tilskud. Forældre, som er tildelt disse tilskud, skal returnere svartalonen med bankoplysninger, så vi kan overføre de bevilgede penge. De forskellige tilskud gælder:

Fripladstilskud. Skolen har modtaget 54.220,- kr. til fordeling mellem forældre, som har ansøgt om andel i disse midler. Bestyrelsen har fordelt pengene efter den officielle fordelingsnøgle, som primært tager hensyn til personlig indkomst og antal børn i familien. Familier, som ikke er kommet i betragtning har ligeledes modtaget besked om dette.

SFO-tilskud. Skolen har modtaget 10.374,- kr. som er fordelt på samme måde som nævnt under fripladstilskud.

Befordringstilskud. Skolen har modtaget kr. 15.847- kr. Pengene er fordelt i forhold til afstanden mellem elevens bopæl og skolen ad nærmeste sti og vej. For at få tilskud skal man dog opfylde de afstandskriterier, som er beskrevet i startpakken. Spørgsmål til dette bedes venligst rettet til skolens kontor.

Kylle-Rylle

I tirsdags, den 24. januar 2012, overværede skolens yngste klasser det læseteater, som 3. klasse opførte. Eleverne har trænet på det et stykke tid, og fik nu en anledning til at opføre det. Teksten: "Kylle-Rylle" er for nogle af os en gammel kending.

Billesborg

Så er det i dag, fredag, den 27. januar 2012, at vi skal konkurrere med og mod elever fra Billesborgskolen og Lygten Skole. Vi har sendt ca. 50 elever af sted til stævnet og tror, at det bliver en festlig dag for dem. I skrivende stund kender vi ikke resultatet, men der er altid chance for en pokal. Ud over dette vil vi hædre det hold, som viser det bedste "fair-play" med en medalje.

Folketinget

På torsdag, den 2. februar 2012, har vi arrangeret et besøg i Folketinget for eleverne i 8. og 9. klasse. Eleverne skal møde allerede kl. 8:00 for at kunne nå den planlagte rundvisning. Det plejer at være et et godt besøg, som giver et tydeligere billede af arbejdet for de folkevalgte i landets lovgivende forsamling.

Blyant og viskelæder

Blyant og viskelæder bruges i stor mængde i det daglige arbejde på skolen. Eleverne skal derfor jævnligt suppleres med skriveredskaber. Vi ser et tydeligt behov for at følge op på det, og beder forældrene om at være os behjælpelige.

HUSK PÅ

Midtvejsmøde

Torsdag, den 16. februar 2012 kl. 19:00

Det gælder alle skolens forældre. Velkommen!

Terminsprøve

9. klasse har terminsprøver i uge 7. Prøverne afspejler de afsluttende prøver, som afholdes i maj. Der vil være prøver de fleste dage.

En kold tid

I denne uge har vi oplevet vintertemperaturer på en anden måde end tidligere på måneden. Vejret har været flot, men koldt. Alle skal være klædt varmt på, når de går ud. Husk huer, halstørklæder og vanter.