NYHEDSBREV

Nr. 39 -  16. december 2011


Rigtig glædelig jul

Dette nyhedsbrev er det sidste i 2011. Vi vil derfor bruge anledningen til at ønsker alle vore familier og venner en rigtig glædelig jul og et godt og velsignet nytår 2012. Tak for et rigtigt spændende år med mange fælles oplevelser på og omkring Gideonskolen. 

En hyggelig eftermiddag

Vi oplevede en rigtig hyggelig eftermiddag på Gideonskolen i fredags. Der var et rigtig godt fremmøde fra elever og forældre til vores "Jul på Gideonskolen". Tak til jer alle sammen fordi I var med til at gøre det til en dejlig fest. 

Afhentning af juletræ

Eleverne fra 9. klasse afhentede årets juletræ på Ryegaard Gods i tirsdags. Else Lange var vært for en "våd og kold tur" i skoven for at opleve vinterstemning i naturen. Alle var glade for at komme indendørs til lidt hygge og godt fællesskab. Træet står nu i skolens festsal og kan ses igennem det store gavlvindue på skolen. 

Et levende julekort

I går, torsdag, den 15. december 2011, besøgte vi Vallensbæk Rådhus. Grupper af elever spillede, sang og dansede som en hilsen til borgmester og personale fra Gideonskolen. Som alle ved, har vi været i Vallensbæk kommune i 10 år og faktisk er det 11. gang vi besøger rådhuset i anledning af julen. Vi ønsker også her at udtrykke en varm tak for samarbejde og frugtbar dialog i det forløbne år. 

Efter-fyraftensmøde

I går eftermiddags havde vi igen et "efter-fyraftensmøde". Det er ikke så længe siden, vi havde det forrige, men der er fortsat stor interesse for at få elever ind på Gideonskolen. Det er altid en glæde at fortælle om Gideonskolens liv og virke. 

Brandtilsyn

Vi havde besøg i onsdags af brandinspektøren, som gennemgik skolen. Der var ingen bemærkninger til skolens udstyr og funktioner. 

Fripladstilskud mv.

Vi har modtaget den årlige bevilling til friplads-tilskud og befordring. Tilskuddet fordeles efter ansøgning og i forhold til fordelingsnøglen. Det udbetales til forældrene inden udgangen af januar 2012. Alle ansøgere får besked - uanset om man er tildelt tilskud eller ej. 

Tre skoledage tilbage

I næste uge er der tre skoledage, og så er det juleferie. Mandag og tirsdag er almindelige skoledage. Onsdag, den 21. december har vi juleafslutning. Alle elever møder til normal tid og dagen slutter kl. 11:00. Derefter sender vi alle elever på juleferie. Der er SFO om morgenen - men ikke efter arrangementet. Vi beder venligst forældre, som har børn i SFO om at finde alternativ pasning til børnene. Dagens program bestå af to dele. Første del er en julegudstjeneste og anden del er en julefest med små gaver og godter til børnene. 

Første skoledag

Den første skoledag efter nytår er onsdag, den 4. januar 2012. Det er en helt almindelig skoledag, så alle elever møder kl. 08:30.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER