NYHEDSBREV

Nr. 38 -  09. december 2011 

The Christmas Hope

I eftermiddag samles vi til Jul på Gideonskolen under temaet "The Christmas Hope". Det er en dejlig anledning til at mødes. Dels er Jesu fødsel og komme til jord et af de allervigtigste kernepunkter i skolens tros- og værdigrundlag, dels er det endnu en anledning til at samles med skolens elever og familier i en kreativ og hyggelig sammenhæng. Vi glæder os. Skolens elever og medarbejdere har trænet med musik og sang og vil præsentere resultatet af deres anstrengelser. Marianne Riis holder en kort tale, og vi afslutter med varme æbleskiver med tilbehør. Vi tror, det bliver en hyggelig eftermiddag på Gideonskolen. 

Juletraditioner

Vi har vores egne juletraditioner på Gideonskolen. I næste uge starter vi små videopræsentationer af udvalgte film for forskellige aldersgrupper. Vi bruger ca. 15 minutter hver dag inden frokost på det. Eleverne samles i tre forskellige aldersgrupper og ser et stykke af den hver dag indtil juleferien. På tirsdag har 9. klasse en hyggedag sammen hos Else Lange på Bramsnæs. De skal bl.a. hente skolens juletræ til den store sal, men også have tid til at være sammen på en mere uformel måde. Eleverne kører frem og tilbage i private biler. 

Besøg på Rådhuset

På torsdag, den 15. december 2011, er vi inviteret til at aflevere et "levende julekort" på Vallensbæk Rådhus. Det er 10. gang vi besøger borgmester og øvrige medarbejdere på det årlige julevisit. Eleverne optræder, og vi afleverer hilsener til personalet. Vi er rigtig glade for den tradition. Det giver os en kærkommen anledning til at understrege vores glæde og tilfredshed med samarbejdet i kommunen. 

Mælk

Den nuværende mælkeperiode udløber i slutningen af januar 2012. Den næste periode starter den 30. januar og løber til sommerferien. Vi modtager en folder fra Skolemælk den 4. januar 2012, som deles ud til alle, der modtager mælk eller ønsker at modtage mælk fremover. Bestilling af mælk skal derefter ske ret hurtigt, for at leveringen kan fortsætte kontinuerligt. 

Nyhedsbrev

Denne gang er nyhedsbrevet kun udsendt via e-mail. Forældre, som måtte ønske at få det udleveret i papirudgave, skal gøre specielt opmærksom på det til skolens kontor. Vi har fået rigtig mange e-mail kontakter, men vi ved, at der stadig er forældre, som ikke har tilmeldt sig ordningen. Det kan stadig nås, tryk her. 

Vigtige datoer

Næste skoleår: Plan for ferier og fridage for skoleåret 2012/13 er gjort færdig. Den findes på skolens hjemmeside. Vælg "Vigtige datoer" på menuen.

Juleafslutning finder sted onsdag, den 21. december. Eleverne møder til normal tid og har fri kl. 11:00. Arrangementet er kun for elever! Der er ingen SFO denne dag. Vi beder forældre om at finde alternativ pasning, da skolens personale har et frokostarrangement sammen, når eleverne er sendt hjem.

Første skoledag efter nytår er onsdag, den 4. januar 2012. Det er en helt almindelig skoledag, så alle elever møder kl. 08:30.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER