Nr. 37 -  02. december 2011

Jul på Gideonskolen

På fredag, den 9. december 2011 kl. 15:00, har vi inviteret alle skolens elever og deres familier til "Jul på Gideonskolen". Det er en af skolens traditioner. Midt i de mange juleaktiviteter, som tilbydes børn og unge, vil vi bringe bud fra gamle dage og fokusere på Jesu fødsel som den verdenshistoriske begivenhed, der forandrede alt. Gud greb ind og ændrede alt. Temaet for eftermiddagen er: "The Christmas Hope". Håbet er et lys i mørket. Håbet er en gave - Guds gave til os. Håbet er et barn, som fødtes - Guds egen søn, Jesus Kristus. Han kom for at blive verdens frelser og genoprette forbindelsen med Gud som vores fader og skaber. Det, som gik i stykker i Edens Have, da mennesket valgte Gud fra, er nu genoprettet ved troen på Jesus som Guds søn. Gennem elevernes sang, dans og drama vil vi præsentere "glimt om håb". Eleverne har i dag fået en invitation med hjem, som familien kan dele. Velkommen til en hyggelig eftermiddag på Gideonskolen.

Jul på Gideonskolen

Velkommen på fredag, den 9. december 2011, kl. 15:00 - ca. 17. Vi glæder os til i sang, dans, musik og tale at sætte fokus på

"The Christmas Hope"

Træning

I næste uge vil der være brug for at træne eleverne til deres medvirken i "Jul på Gideonskolen". Det meste af undervisningen vil være normal, men for nogle grupper vil der være mere fokus på træning.

Parkering

Vi minder forældre om, at der ikke er plads på skolens egen parkeringsplads i forbindelse med disse store arrangementer. Vi henviser til parkering bag Renaults ejendom og ved tennisbanerne. Det giver lidt ekstra ulejlighed, som vi beklager. Husk ingen parkering i skolens indkørsel.

Sidste frist

I dag er det sidste frist for gentilmelding af elever til Børnehaveklassen med start i august 2012. Der er en del søskende til elever på skolen, som forældrene skal huske at bekræfte deres tilmelding for. Der er også flere ansøgningsskemaer, som er fra "gamle dage". Vi har bedt forældrene om at fremsende et nyt via skolens hjemmeside.

Nyhedsbrev kun via e-mail

I dag er det sidste gang vi sender nyhedsbrevet med eleverne hjem i papirudgave. Fremover sendes det kun med e-mail. Forældre, som fortsat gerne vil have det i papirversion, er velkommen til at kontakte skolens kontor, så skal vi sørge for, at de også fremover får papirversionen.

Unge i Uddannelse

Forrige onsdag, den 23. november 2011, deltog vore elever fra 9. klasse i en uddannelsesmesse i Forum. Turen var arrangeret af en af skolens forældre, og blev en rigtig god anledning til at afklare drømme og forventninger med realiteter. Det varer ikke så længe, før eleverne i 9. klasse skal gøre deres uddannelsesplan færdig og søge videregående uddannelse via den fælles tilmelding. Alt det skal vi nok hjælpe eleverne med.