NYHEDSBREV

Nr. 33 - 04. november 2011 

Fantastisk fest

I lørdags fejrede vi 10 år i Vallensbæk og køb af skolens ejendom. Det blev en fantastisk dag med en utrolig dejlig fest og opmærksomhed. Ca. 500 børn og voksne deltog i festen. Foruden pladsen i festsalen streamede vi billede og lyd til spisesal og projektrum, så flere kunne følge med i programmet. Det viste sig at være en rigtig god idé. Vi skylder en varm tak til vore gæster, som på en særlig måde bidrog. Borgmester Henrik Rasmussen er en kendt og værdsat gæst på Gideonskolen. "Jeg er stolt af at have en skole som Gideonskolen i Vallensbæk," sagde han blandt andet. Tak for den direkte og klare tale, som satte mange ting i perspektiv. Henry og Solveig Jacobsen overdrog Gideonskolen til os på en kreativ og original måde. Vi modtog en model af skolen i forholdet 1:100, som nu pryder den gule forhal. Tak for de varme og opmuntrende ord. 

Vores revisor, Søren Jensen, har været med os fra før Gideonskolen startede og kender vores historie og udvikling. Tak for dine værdifulde og vigtige ord omkring skolen. Vi modtog en videohilsen fra vore venner i Sydafrika, Pam og Graham Yoko, og lyttede også til Val Yoko, som er Graham Yokos mor. Vore venner betyder meget for os, og deres hilsen gik lige til hjertet. Der blev også tid til at takke Edith Holm, for hendes indsats som formand for skolens bestyrelse siden skolens start. Edith Holm er fortsat med i bestyrelsen, men nu er det Martin Sonne, som har overtaget formandskabet. I pausen nød vi de mange lagkager, muffins og andet godt, som forældrene havde leveret. Der var en stor variation og det var tydeligt, at forældrene havde gjort rigtig meget ud af det: Lagkager med skolens log, bibelvers, flag og meget andet. Tusind tak for en stor indsats. Til vore elever - også Gideonguiderne - og alle skolens medarbejdere skal der ligeledes lyde en varm tak for en stor indsats for at gøre dagen festlig. Vi vil huske på denne dag rigtig længe. 

Forældrekonsultationer

Næste gang vi mødes med skolens forældre og elever bliver til forældrekonsultationerne, onsdag, den 16. november 2011 kl. 14 - 21. Der bliver som altid mulighed for at reservere tid. Derfor sendes der i løbet af næste uge besked hjem med skema for tidsreservation. 

Nationalmuseet

Eleverne i 3. og 4. klasse har i tirsdags og torsdags besøgt Nationalmuseet. De har modtaget undervisning og været på rundvisning i afdelingen for Danmarks Oldtid. Besøget er et led i elevernes historieundervisning. Som altid er det godt at komme tæt på virkeligheden. Det gør historien levende. 

Zoologisk Have

I dag har eleverne i 8. og 9. klasse været på ekskursion i Zoologisk have som led i biologiundervisningen. Besøget er arrangeret i samarbejde med skoletjenesten. Vi har tidligere haft rigtig gode oplevelser ved disse besøg - ikke kun i forhold til dyrelivet, men også omkring uddannelses- og arbejdsforhold. 

Nyhedsbrev på e-mail

Dette nyhedsbrev er også udsendt via e-mail til forældre, som har tilmeldt sig ordningen. På nuværende tidspunkt er der ca. 60 tilmeldte. Vi vil opfordre forældre, som endnu ikke har tilmeldt sig, til at gøre det via skolens hjemmeside, tryk her.


Se de resterende 430 billeder fra festen, tryk HER