NYHEDSBREV

Nr. 29 - 23. september 2011 

På vej til lejrskole

I næste uge er vi på lejrskole. Alle elever fra børnehaveklasse til 9. klasse er af sted med alle skolens medarbejdere. Det er en årlig tradition, som vi glæder os rigtig meget til. Vi skal være på "Hvidekilde", som er et stort lejrsted i Kagerup ved Hillerød. Vi har været der mange gange før. Der er rigtig gode faciliteter både ude og inde. Vi har dagen fyldt op med aktiviteter for alle aldersgrupper. Om formiddagen er der bibelsamling og workshops, om eftermiddagen slikbutik og workshops og om aftenen vores helt særlige aftenprogram. For de fleste grupper vil der være ekskursioner en af eftermiddagene til de nærliggende seværdigheder i Fredensborg, Hillerød, Helsingør og Gilleleje. Det gennemgående tema er præget af fest, sang og glæde. Vi mødes med eleverne på mandag, den 26. september 2011 kl. 08:15. Der er fortsat en del byggeri omkring Ishøj station, men adgangsforholdene til stationen fra p-pladsen er OK. Lastbilen, som kører bagagen til lejren holder ved busstoppestederne. Forældre, som kører børnene til stationen i egen bil kan parkere ved de tilstødende boligblokke. Vi ankommer samme sted fredag, den 30. september 2011, kl. 12:38. Der er ingen SFO den eftermiddag, så børnene skal afhentes på stationen. Vi glæder os til en spændende uge. 

Nyhedsbrev via e-mail

Der er mange, som allerede har tilmeldt sig skolens nyhedsbrev via e-mail. Vi tror, at endnu flere er interesseret. Her er en praktisk vejledning: Man registrerer sig ved at gå ind på skolens hjemmeside under "Nyhedsbreve". Vælg det øverste punkt: "Nyhedsbreve på e-mail" og udfyld skemaet. 

Færdselskursus

I onsdags, den 21. september 2011 var 5. klasse på trafikkursus på FDM Sjællandsringen i Roskilde. I programmet indgik begreber som: Fart og standselængde, sikkerhedsselens betydning, lastbiler og bussers blinde vinkler mv. Det blev alt sammen præsenteret gennem praktiske øvelser og kompetent vejledning. Vore elever havde en rigtig spændende udfordring. 

ABC - Alle Børn Cykler

Vi har afsluttet kampagnen Alle Børn Cykler i sidste uge. Nu taster vi vore elevers resultater ind på kampagnens hjemmeside og inden længe kender vi landsresultatet. Vi har også en lokal konkurrence, så en af vore klasser vil under alle omstændigheder kunne erklæres som vinder. 

Invitation til skolefest

Alle skolens elever og deres forældre og søskende inviteres hermed til skolefest lørdag, den 29. oktober 2011 kl. 13:30. Vi vil gerne fejre, at vi har købt ejendommen og været 10 år i Vallensbæk. Festen falder i to dele med en reception imellem. 1. del er kl. 13:30 - 14:30. Receptionen kl. 14.30 - 15:15 og 2. del er fra kl. 15:15 - 16:30. Vi er sikre på, at rigtig mange vil deltage i festen og glæder os til at være sammen om endnu en spændende begivenhed på Gideonskolen. Reservér dagen - der kommer nærmere information. 

Reparation af legestativ

Skolens legestativ trænger til en kærlig hånd. Victor Hørup har lovet at koordinere indsatsen. Vi er jo på lejrskole i næste uge og måske kan man finde tid et par sene eftermiddage og en lørdag formiddag. Vi søger forældre med lidt handy-baggrund som kan hjælpe os med reparation og maling. Vil du være med, så ring til Victor Hørup på tlf.: 26 82 22 77.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER