Nr. 26 - 02. september 2011

Ikke mere plads

Vi har desværre ikke plads til flere elever på Gideonskolen. Alle klasser er fyldt op. Vi har 145 elever pr. 5. september 2011. Det er en vigtig dato for alle private skoler. Det er grundlag for skolens offentlige tilskud for det næste år. Vi får fortsat dagligt henvendelser fra forældre, som ønsker deres dreng eller pige skrevet op til start på skolen. Der er mange flere henvendelser, end vi kan håndtere inden for rimelig tid. Vi har besvaret alle henvendelser og inviterer senere til en præsentation.

Musikskolen på besøg

I mandags havde vi besøg fra Vallensbæk Musikskole. En af medarbejderne testede alle elever i 3. og 4. klasse. Både elever og medarbejdere havde en god oplevelse. Interesserede elever er nu inviteret til et arrangement på Musikskolen, hvor de kan opleve musik og prøve nogle forskellige instrumenter. Vi har mange elever, som er interesseret i at lære at spille. Derfor er det dejligt med samarbejdet med Musikskolen.

Alle børn cykler - ABC

På mandag starter kampagnen: "Alle børn cykler". Kampagnen kører i perioden 5. - 16. september. Alle elever opfordres i denne periode til at bruge cyklen. De fleste bor tæt nok på skolen til at de kan cykle frem og tilbage. Det vil vi varmt opfordre til. Enkelte elever bor for langt væk eller er for unge til at det vil være rimeligt at de cykler frem og tilbage. For disse elever er det godt nok, at de cykler en tur derhjemme. Det giver point at cykle og ekstra point for at have cykelhjelm på. Vi registrerer dagligt i alle klasser og sender det samlede pointtal til www.abc-abc.dk og så må vi se, hvem der vinder i år. Cyklen skal naturligvis være i orden - og det vil vi punktvis tjekke. God fornøjelse.

Fripladstilskud

På mandag, den 5. september 2011, er det sidste frist til at aflevere ansøgning om friplads- og SFO-tilskud. Ansøgningsskemaet er sendt hjem sammen med startpakken før sommerferien. Vi har modtaget en del ansøgninger og de er registreret. Hvis der er forældre, som endnu ikke har ansøgt - og som gerne vil ansøge om tilskud, kan man fortsat nå det, hvis vi modtager ansøgningen senest på mandag.

Piletræer og hovedpine

På torsdag, den 8. september 2011, skal 8. klasse på besøg på Det Farmaceutiske Fakultet ved Københavns Univesitet. De skal lave nogle forsøg og lytte til forklaring på temaet: "Hvor mange piletræer går der på en hovedpinetablet?" Vi har før haft klasser med til dette tema, og det plejer at være en rigtig god oplevelse.

Forældremøde

Tirsdag, den 13. september 2011 kl. 19:00 inviterer vi alle skolens forældre til forældremøde. Det er et orienteringsmøde i forbindelse med skoleårets start. Mødet falder i to dele. Første del er fælles information i festsalen og anden del er sammen med klasselæreren for barnets klasse. Der er efterfølgende kaffe og blødt brød. Tilmeldingsblanket fremsendes i løbet af næste uge. Velkommen.