Nr. 23 - 24. juni 2011

God sommerferie

I dag har vi sendt alle vore elever på sommerferie. Vi har afsluttet det 13. skoleår i skolens historie, og det er præcis 10 år siden vi flyttede ind i vores skolebygning i Vallensbæk. Vi har efterhånden set mange elever afslutte deres skolegang og fulgt dem videre i en ungdomsuddannelse. De klarer sig godt og har gode forudsætninger at bygge på fra Gideonskolen. Det glæder os. Vi hilste på en del ved afslutningsfesten i går. De kom for at hilse på og præsentere deres fine huer fra studentereksamen og handelsskolen. Tillykke med det. Vi ønsker hjertelig tillykke til 9. klasse, som har afsluttet deres skolegang nu. De har også klaret sig meget flot og er nået igennem de afsluttende prøver på fornem vis. Det er vemodigt at sige farvel, og også i år oplevede vi tårer og mange varme kram ved afskeden på skolen i dag. Vi vil ønske alle vore elever og deres familier en rigtig god og velsignet sommer samt et varmt "på gensyn" til det nye skoleår. Pas godt på hinanden.

Afslutningsfest

Traditionen tro holdt vi afskedsfest i torsdags, den 23. juni 2011. Det var en glæde at uddele de mange diplomer og på den måde påskønne vore elevers store indsats også i dette skoleår. Elevernes optræden med sange, dans og musik gav en festlig variation i programmet. Tak for jeres store indsats. Den fælles spisning med grill, pølser, salater og meget andet gav en speciel anledning for alle til at hilse på hinanden og skabe stemning og fællesskab - vi hører sammen - det er vores skole.

Glemt tøj

I denne uge har vi lagt glemt tøj frem til eftersyn. Det vil også være fremme de første dage i næste uge, så forældre kan se det igennem.

Sommerrengøring

På mandag, den 27. juni 2011 kl. 14 - 19 har vi inviteret forældre til at komme og hjælpe os med rengøring. Vi vil gøre skolen klar til næste skoleår, og det betyder oprydning og rengøring mange steder. Vi håber på at se rigtig mange. Velkommen!

Startpakke

I sidste uge fik alle elever udleveret STARTPAKKEN vedrørende næste skoleår. Den indeholder vigtige oplysninger om betaling og praktiske forhold. Vi vil i år også lægge startpakken med ansøgningsskemaer om tilskud til skolepenge og SFO på skolens hjemmeside. Den finders under "Vigtige datoer" og i hele juli lægges den på hjemmesidens forside, så man let kan finde den, hvis det skulle være nødvendigt.

SFO i sommerferien

SFO’en er åben i den første og sidste uge af sommerferien - men KUN for elever, som er tilmeldt. Vi har nu planlagt aktiviteterne for eleverne. Flere dage er der ekskursioner. Det er derfor rigtig vigtigt, at tilmeldte elever møder som aftalt. Er der brug for at ændre i disse, så kontakt Ingelise Johansen på skolens telefon.

Kontakt i sommerferien

Såfremt forældre har brug for at kontakte os i sommerferien, kan det gøres ved henvendelse til skoleleder Ib Mogens Johansen på tlf.: 40 10 53 67 eller souschef Else Lange på tlf.: 20 97 47 68.

Skolestart

Det nye skoleår starter mandag, den 15. august 2011 kl. 9:00. Vi starter med en festgudstjeneste. Dagen er en introduktion til det nye skoleår og varer til kl.11:00. Der er ingen SFO denne dag. På gensyn.