Nr. 22 - 17. juni 2011

Undervisningsrapport

I løbet af weekenden frigives den sidste undervisningsrapport i dette skoleår på Gideonweb. Det betyder, at forældre, som har adgangskode til deres eget barns undervisningsplaner kan se rapporten. Alle elever får desuden papirudgaven med hjem på mandag eller tirsdag i næste uge. Der er ikke nogen konsultation i forbindelse med denne undervisningsrapport, men skulle nogle forældre have brug for at tale med os om indholdet, er vi naturligvis til rådighed. Rapporten er også denne gang en aktuel status af elevens udbytte af undervisningen. Vi har omtalt det generelle billede foruden en beskrivelse af hovedfagene og elevens sociale situation. Husk at rose eleverne for deres gode og solide indsats på skolen.

Sidste skoleuge

I næste uge er det sidste skoleuge i dette skoleår. Det er en travl uge med mange forberedelser til afslutningsfesten og færdiggørelse af arbejdet i dette skoleår. På torsdag den 23. juni 2011 kl. 15:30 er der afslutningsfest for alle skolens familier. På fredag, den 24. juni 2011 er det sidste skoledag. Vi ordner bøger, rydder op og slutter med en gudstjeneste. Skoledagen varer kun til kl. 11. Når eleverne er sendt hjem rydder vi op, hvorefter alle skolens medarbejdere har en udflugt sammen. Der er derfor ingen SFO denne dag.

Startpakke

I dag har vi sendt skolens STARTPAKKE vedrørende næste skoleår med eleverne hjem. Det er lidt tidligere end vi plejer, men vi ønsker at spare den dyre porto. Pas godt på materialet, det indeholder rigtig mange oplysninger om det nye skoleår.

SFO i sommerferien

Elever, som er tilmeldt SFO, har mulighed for at benytte SFO’en den første og den sidste uge af sommerferien. Tilmelding skal være sket senest i dag. Man skal kontakte Ingelise Johansen, som har tilmeldingsskemaer. SFO’en er kun åben for elever, som er tilmeldt.

FSA-prøve

På mandag, den 20. juni 2011, har 9. klasse deres sidste mundtlige prøve. Det er Folkeskolens Afgangsprøve i historie.

Mange aktiviteter

I onsdags og torsdags afviklede vi de mange bonusarrangementer, som eleverne havde købt sig til med deres bonus. Mange var i svømmehallen, lavede pandekager over bål eller besøgte McDonald's. Det er dejligt at vi kan have incitamenter, som fremmer undervisningen og den gode fællesskabsfølelse på skolen.

Velkommen til

Afslutningsfest

torsdag, den 23. juni 2011 kl. 15:30 - ca. 17:30.

Vi glæder os til at se alle skolens familier.

Første del er i festsalen med uddeling af diplomer og afgangsbeviser mv.

Anden del er udenfor med spisning og festlige aktiviteter.