Nr. 20 - 01. juni 2011

Miniferie

De næste dage bliver en lille miniferie. Der er skolefri i anledning af Kristi Himmelfartsdag. Vejret ser ud til at blive rigtig fint, og vi håber at alle familier får ekstra tid til hinanden. Der er fri fra torsdag, den 2. juni til søndag, den 5. juni 2011. SFO’en er også lukket disse dage.

Grundlovsdag

På søndag, den 5. juni 2011 er det Grundlovsdag. I år falder den på en søndag, så alle har fri. Ikke mindst i et valgår vil dagen sikkert blive brugt til politiske markeringer omkring Danmarks aktuelle situation. Det er dog vigtigt at have historien med. Grundlovsdag er den årlige fejring af indførelsen af den første danske grundlov den 5. juni 1849. Hvert år fejres dagen med politiske taler rundt om i landet, da dagen ofte også ses som en fejring af indførelse af det danske demokrati. Grundloven sikrer vores friheder og rettigheder. Herunder frihed til at oprette og vælge en privatskole og frihed til at tro, tænke og tale.

Positiv melding om lån

I mandags blev vi ringet op af vores bank. Man har behandlet vores låneansøgning, og bevilget de nødvendige lån, så vi kan købe ejendommen. Det er et perspektiv, som vi har arbejdet for i rigtig lang tid. Derfor er det en stor glæde, at vi har fået en afklaring nu. Der mangler nogle detaljer, men det bør ikke forstyrre den formelle afklaring. Vi glæder os til at fortælle mere om dette senere.

Billeder fra Berlin

Skolerejsen til Berlin var en stor og fin oplevelse for eleverne i 8. klasse. Alt forløb vel og elever og lærere kom hjem som planlagt i fredags. Nu har vi lagt en hel del billeder frem sammen med nyhedsbrevet i denne uge.

FSA-prøve

På tirsdag, den 7. juni 2011, har 9. klasse deres næste mundtlige prøve. Det er Folkeskolens Afgangsprøve i engelsk. Den første prøve i tirsdags, klarede de rigtig godt, og vi har positive forventninger og gode forhåbninger også for den næste prøve.

Omfotografering

I dag har fotografen være på besøg igen. Enkelte elever skulle omfotograferes. Eleverne har på forhånd fået besked, så det forløb planmæssigt.

15 skoledage tilbage

Der er nu 15 skoledage tilbage af dette skoleår. Vi synes, at der skal ske rigtig meget de sidste dage i skoleåret, så vi passer godt på dagene.

Bonusbutik

På torsdag i næste uge, den 9. juni 2011, har vi den sidste bonusbutik i år. Det er igen tid til lidt fest og glæde for elever, som har samlet bonus sammen gennem de sidste par måneder. Eleverne kan både "købe" tid til begivenheder og ting og sager som vi plejer.

Glem så ikke

Afslutningsfest torsdag, den 23. juni 2011 kl. 15:30. Vi glæder os til at være sammen og byder alle familier velkommen til fest. Yderligere oplysninger kommer senere.