NYHEDSBREV

Nr. 16 - 06. maj 2011 

Kom maj du søde milde

Sådan synger vi i en kendt forårssang. I denne uge har maj ikke vist sig fra den "milde" side - i hvert fald ikke med morgentemperaturerne. Der har været nattefrost flere nætter, og det har været lidt køligt på skolen om morgenen. Det er nok en god idé at holde øje med vejrmeldingerne, så eleverne er klædt på til at klare morgenkulden. Vi håber at det gode sommervejr får magt igen, når vi kommer lidt længere frem i måneden. 

Tilsyn

I dag har Palle Kristensen igen besøgt Gideonskolen som led i det årlige tilsyn. Han har sat fokus på elevernes læseudvikling og udvalgt de små klassetrin for at se på indskolingen i læsning og de store elever for at se på udskolingen på dette område. Det er som altid en glæde at møde vores tilsynsførende på skolen. 

FSA prøver

I denne uge har eleverne i 9. klasse lavet de fleste af de skriftlige prøver til Folkeskolens Afgangsprøve. Det er forløbet godt. Der har været tryghed og ro omkring afviklingen og vi tror på, at vore elever har klaret sig godt. Vi får først karaktererne at vide i slutningen af maj. I næste uge er der én skriftlig prøve. Den afvikles på tirsdag, 10. maj 2011, kl. 09:00 - 10:00. Det er en prøve i biologi. Den afholdes som Internetprøve, og om alt gå som forventet vil eleverne får bedømmelsen umiddelbart efter prøven. Held og lykke til vore elever i 9. klasse også med den prøve. 

Skolefotografering

På torsdag, den 12. maj 2011 er skolefotografen igen på skolen. Vi modtager en af dagene fortrykte blanketter, som sendes med eleverne hjem. De skal udfyldes og underskrives af forældrene og bringes med i skolen gerne dagen før, så vi kan organisere fotograferingen, og afvikle den effektivt. 

Musikskolen i Vallensbæk

Alle skolens elever har fået et årsprogram med hjem fra Vallensbæk Musikskole. Vi ved, at der er stor interesse fra mange elever for musikundervisning. I morgen, lørdag, den 7. maj 2011 kl. 10 - 12 er der Åbent Hus i Multisalen ved Vallensbæk Skole. Alle interesserede er velkommen til at besøge skolen. 

Årsmøde 2011

Vi minder igen om skolens Årsmøde, onsdag, den 18. maj kl. 19 på Gideonskolen. Vi håber at kunne sige noget mere konkret om skolens køb af ejendommen ved den anledning. Der er fremlæggelse af tilsynsrapport, regnskab, valg til bestyrelse og meget andet på programmet. I næste uge sender vi nærmere besked til alle forældre. 

Kommende børnehaveklasse

Vi mødes med den kommende børnehaveklasse - både elever og forældre - fredag, den 27. maj 2011 kl.14:30 til 15:30. Mødet er en optakt til det nye skoleår, og det er første gang de nye elever/forældre møder hinanden. Det plejer at være en festlig eftermiddag og vi glæder os til at se alle de nye. Velkommen. 

Læseteater

På mandag præsenterer 3. klasse deres læseteater: "Kylle-Rylle" for de tre yngste årgange. Klassen har et stykke tid trænet teksten og er nu klar til dramatisk oplæsning af den kendte tekst.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER